Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 9 MA i Arkivvidenskab 2023

9 MA Programmer i Arkivvidenskab 2023

Oversigt

En kandidatuddannelse giver de studerende med detaljeret undersøgelse af et givet område af interesse. Denne avancerede niveau grad, der kan tage alt fra et til fire år at gennemføre, har tendens til at give større karrieremuligheder og jobmuligheder for færdiguddannede.

Hvad er en MA i Arkivvidenskab? Dette kandidatuddannelse giver specialiserede studier i arkivering processer og teori, der omfatter forskning, evaluering og datastyring. Til dette formål har de fleste uddannelser dækker kunsten at lagre, bevare og katalogisering optagede materiale. Digitale databaser, digitalisering og elektronisk datastyring er også ofte behandlet. Desuden har de fleste programmer har de studerende vælge et fokusområde for yderligere forskning for spidse ekspertise. Endelig kan pensum kræve, at studerende til at skrive og forsvare en afhandling før eksamen.

Kandidater med en MA i Arkivvidenskab tendens til at være yderst organiserede individer, der udviser stor opmærksomhed på detaljer.Denne type af avancerede niveau graders kanaler disse egenskaber og yderligere forfiner dem til praktisk anvendelse i marken.

Omkostningerne ved at tjene en MA i Arkivvidenskab varierer afhængigt af skolen og dens placering. Det er vigtigt at kontakte skolen efter eget valg direkte for bedre at fastslå nøjagtige program omkostninger.

De, der tjener en MA i Arkivvidenskab gå videre til givende karriere som arkivarer, digital asset og registrerer ledere og privatlivets fred og adgang til specialister. Typiske brancher og organisationer, der ansætter kandidater med denne grad omfatter store og små museer, forsikringsselskaber og mange produktionsvirksomheder. De seneste statistikker job-vækst har vist, at kandidater med denne type grad vil opleve eksponentiel omsættelighed i den nærmeste fremtid.

Der er mange muligheder for at tjene en MA i Arkivvidenskab både i USA og rundt om i verden.Mange skoler tilbyder også online-programmer, hvilket er en god mulighed for at arbejde fagfolk, eller for dem, der bor i fjerntliggende områder. For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Arkivvidenskab
Studieområde
  • Humaniora (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat