Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 8 MA i Bæredygtig udvikling 2023

8 MA Programmer i Bæredygtig udvikling 2023

Oversigt

At vælge at fremme din uddannelse kan betyde øgede beskæftigelsesmuligheder og chancen for at forbedre dine færdigheder. Med en Master of Arts (MA), kan kandidater erhverve en postgraduate akademisk grad, der hjælper dem med at gøre en forskel i verden.

Hvad er en MA i bæredygtig udvikling? Dette program tager normalt to års fuldtidsskole ud over en bachelorgrad, og den uddannelse, der uddannes modtager, forbereder dem til fuldt ud at forstå de kulturelle, sociale og økonomiske problemer, som kan påvirke udviklingen af ​​bæredygtige miljøer. Studerende arbejder også for at studere årsagerne til miljøproblemer og at identificere, hvordan disse problemer påvirker udviklingen af ​​bæredygtige omgivelser.

At tjene en MA i Bæredygtig Udvikling fordeler eleverne ved at bidrage til at udvikle deres analytiske og kritiske tænkning færdigheder, som de praktiserer de teorier, de lærer i klasseværelset hands-on for en større dybde af læring. Studerende får også lederskab og interpersonelle færdigheder, da de udvikler programmer og træning, der kan hjælpe individer over hele verden.

Omkostningerne til at opnå en Master i Bæredygtig Udvikling kan variere afhængigt af den akademiske institution og deres særlige undervisningsrenter. Studerende opfordres til at kontakte deres potentielle skoler direkte for fuldt ud at forstå omkostningerne forbundet med at forfølge deres postgraduate grad.

En bred vifte af beskæftigelsesmuligheder er til rådighed for kandidater med en kandidatgrad i bæredygtig udvikling. Nogle personer kan arbejde i regeringsområder, enten i lokal skala eller med internationale agenturer, der hjælper med at udvikle programmer, der beskytter miljømæssige og kulturelle problemer, samtidig med at man støtter ansvarlig udvikling. Mange andre kandidater arbejder for private virksomheder, tager på ledelsesroller og leverer input til udviklings- og miljøpolitikker. Andre kan vælge arbejde inden for en af ​​de mange samfundsvidenskabelige discipliner, der er omfattet af deres grad.

Hvis du er interesseret i at gøre meningsfuld forandring, mens du arbejder på forbedringer på globalt plan, så kan en kandidat i bæredygtig udvikling være lige hvad du leder efter. For at komme i gang med din uddannelse i dag, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Bæredygtighedsstudier
  • Bæredygtig økonomi
  • Bæredygtig udvikling
Studieområde
  • Bæredygtighedsstudier (8)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat