Keystone logo

5 MA Programmer i Humaniora Arkivvidenskab Biblioteksvidenskab 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Arkivvidenskab
  • Biblioteksvidenskab
Studieområde
  • Humaniora (5)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Humaniora Arkivvidenskab Biblioteksvidenskab

Mens det normalt kun tager et år eller to at fuldføre, viser en kandidatgrad en forståelse af et fag på højt plan. En Master of Arts betegner typisk en humaniora eller kunstnerisk felt mod en cand.merc.

Hvad er en MA i biblioteksvidenskab? Et kandidatfelt, der dækker indsamling, bevarelse, organisation og formidling af medier, udforsker bibliotekets viden bibliotekets sted i det moderne samfund. Dette kan omfatte forvaltning af mursten og mørtelbiblioteker og online-informationer, der vedrører dem. Selv om arkivforskningen har tendens til at være et særskilt felt, er der generelt et arkivarbejde i bibliotekets videnskab. Fokusområder, der kan tilbydes, omfatter informationsstudier, vidensstyring og sociale medier og kommunikation.

De organisatoriske færdigheder du får under dit program er nyttige, uanset om du finder en karriere i bibliotekstjenester eller andre steder. Du kan også se forbedringer i kommunikation og lederskab færdigheder, som er til gavn for enhver karriere.

Hvis du kontakter institutionens finansielle afdeling, kan du modtage mere information om omkostningerne ved programmet. Andre overvejelser som rejseudgifter eller boliger skal også medtages i dit budget.

Hvis du har forfulgt en Master of Arts i Biblioteksvidenskab, har du sikkert interesse i at arbejde direkte med et bibliotek. Offentlige biblioteker er den mest almindelige arbejdsgiver, men du kan også finde jobs med private samlinger, universitetsbiblioteker eller lignende arkiver. De kurser, du modtager i informationsstyring, kvalificerer dig generelt til at arbejde i elektronisk ressourceforvaltning. Kandidater fra disse programmer har fundet arbejde som konkurrencedygtige efterretningsanalytikere, programkonsulenter og forlag.

Hvis du gør lidt forskning, kan du muligvis finde en løsning, der opfylder dine behov. Moderne universiteter giver dig ofte mulighed for at tage kurser online, deltage i klasser på deltid eller forfølge et fremskyndet studieforløb. At studere i udlandet giver dig også mulighed for at lære om en anden kultur. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.