Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange MA i Biovidenskabelige professionsstudier 2023

MA Programmer i Biovidenskabelige professionsstudier 2023

Oversigt

En Master of Arts er en graduate-niveau grad ofte tildelt til studier relateret til kunst, humaniora eller samfundsvidenskab. Det ligner en Master of Science i både kompleksitet og varighed. Et MA-program kan normalt udfyldes om et eller to år.

Hvad er en MA i biovidenskab? Det er en avanceret akademisk grad, der ser på den brede gruppe af videnskaber, der studerer levende organismer og bioetik. Nogle universiteter kan give deres deltagere en chance for at vælge et mindre fokus, som biologi, medicin, geografi eller zoologi. Da biovidenskaberne kan dække så mange emner, kan de krævede kurser for dette uddannelsesprogram være helt forskellige på hvert universitet. Nogle kursus eksempler kan omfatte systembiologi, computational neuroscience, data mining og maskine læring, biomedicinske datasæt systemer, medicinsk billedbehandling og visualisering, og statistisk genetik.

At studere biovidenskab kan hjælpe deltagerne med at udfordre deres analytiske tænkning, som de kan bruge til at udføre eksperimenter for arbejde eller som de står over for et problem i deres personlige liv. Denne uddannelse kan også forbedre en persons digitale færdigheder, fordi mange af kurserne fokuserer meget på computere. Endelig kan en MA i Life Sciences gøre en person mere komfortabel med forandring, hvilket kan gøre både arbejde og liv lettere.

Udgifterne til en MA i Life Sciences kan variere, om en person tager klasser online eller på campus. Andre faktorer, der påvirker undervisningen, omfatter skolen, dens placering og programvarighed. Det kan være nyttigt at kontakte skolerne direkte for at lære mere om omkostninger.

Studerende, der har en kandidatgrad i biovidenskab, kan være klar til en karriere inden for medicin, sundhedspleje, biofarma eller medicinsk udstyr, men de lærer også overførbare færdigheder, der kan få dem ud af dette område. Nogle kandidater er blevet eksperimenterende forskere, apotekere, biologer, kemiske ingeniører, molekylærbiologer, professorer, human resource managers, museumskonsulenter og læger. Dette MA-program kan også tjene som grundlag for en ph.d.-grad.

Universiteter over hele verden tilbyder en MA i Life Sciences. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Professionsuddannelse
Studieområde
  • Professionsuddannelse (0)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat