Keystone logo

9 MA Programmer i Arkitektur By- og regionsplanlægning 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Arkitektur
 • By- og regionsplanlægning
Studieområde
 • Arkitektur (9)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Arkitektur By- og regionsplanlægning

  Efter at have afsluttet college, mange studerende søger endnu en videregående uddannelse inden for et bestemt fagområde. En MA er en kandidatgrad, der giver en mulighed for at gøre det, og i øvrigt forbereder de studerende til en karriere inden for deres valg.

  Hvad er en MA i Urban og Regional Planlægning? Denne sti for undersøgelsen er designet til at forberede eleverne til at styre ressourcer og de fremtidige byrum. Studerende kan vælge at specialisere sig i en bred vifte af discipliner, herunder byplanlægning, landskabsarkitektur, ressourceforvaltning og byudvikling. Afhængigt af programmet 's specifikt fokus, kan kursusaktiviteter omfatter en bred vifte af emner fra den offentlige politik og sociologi til økonomi og arkitektur.

  En vigtig fordel ved at nå dette MA er dens høje anvendelighed i dag 's marked.Som byer verden over fortsætter med at udvide og jord og ressourcestyring bliver en stadig mere fremtrædende problem, regeringer og private arbejdsgivere i stigende grad kigge efter veluddannede kandidater, der er i stand til at tage disse udfordringer op.

  Afhængig af størrelsen og placeringen af ​​en skole, vil en kandidatuddannelse har varierende omkostninger. Hvis du vil vide mere om et program 's studieafgift og indskrivningsgebyrer, kontakt skolen direkte.

  Studerende, der afslutter en MA i Urban og Regional Planlægning har flere forskellige karriereveje til rådighed for dem. Graden er mest umiddelbart til en karriere inden for byudvikling. Studerende kan blive arkitekter eller infrastruktur designere. En stor del af pensum er også gældende for den offentlige orden, så de studerende kan vælge at fortsætte arbejdet som advokater, politikere eller, med ekstra uddannelse, advokater.Kandidater kan også gå på at opnå undervisningskompetence legitimationsoplysninger for at blive lærere, uddanne den næste generation af studerende interesseret i inden for bytransport og fysisk planlægning.

  Alle studerende, der er interesseret i at lære mere om denne grad, og de forskellige programmer for tiden tilgængelige opfordres til at bruge vores søgbar database over skolerne. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.