Keystone logo

30 MA Programmer i Jura Politi, retsvæsen og kriminalforsorg 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Jura
  • Politi, retsvæsen og kriminalforsorg
Studieområde
  • Jura (30)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Jura Politi, retsvæsen og kriminalforsorg

En kandidatuddannelse er en kandidatgrad typisk tjent Når eleverne har gennemført en bachelorgrad. En Master of Arts (MA) kan optjenes i en række forskellige områder, og normalt kræver en undersøgelse, forskning papir, speciale eller projekt skal være afsluttet, før graden tildeles. Programmer varer typisk et til to år.

Hvad er en MA i Criminal Justice? Uddannelsen normalt er egnet til studerende, der ønsker at forfølge en endnu højere grad i det strafferetlige område. Kursusaktiviteter kan dække et udvalg af emner som etik, jura og samfund, strafferet administration, organisatorisk adfærd og mere. Et speciale er ofte nødvendigt at være skrevet før eksamen. Hele programmet tager normalt omkring et år og en halv til at fuldføre. Det er en særlig nyttig grad for dem, der ønsker at forfølge en doktorgrad.

Optjening en kandidatgrad giver de studerende en endnu mere grundig kig ind i strafferetlige system.En videregående uddannelse kan gøre kandidater mere konkurrencedygtige på karriere felt. Den MA er især nyttig som en gateway grad for dem, der søger en mere avanceret uddannelse.

Omkostningerne ved at tjene en kandidatgrad i strafferetsplejen varierer afhængigt af institutionen og længden af ​​programmet. Eleverne opfordres til at kontakte optagelse kontor for deres program af valg for at finde ud af aktuelle undervisning priser og andre omkostninger forbundet med at tjene deres grad.

Selvom tjene en MA i strafferet er fantastisk til dem, der ønsker at forfølge en doktorgrad, kan kandidater være i stand til at finde arbejde hurtigt efter endt uddannelse. Hver strafferetlige karriere har særlige krav, der skal opfyldes, men mulige positioner omfatter overvågningsansvarlige, computer forensics, politibetjent, gerningssted investigator, kriminolog og agent i DEA, ATF, CIA og mere.Ved at fortsætte endnu højere grad, kan kandidater også kvalificere sig til job som advokater, dommere og andre embedsmænd i det strafferetlige system.

Online kurser i strafferetsplejen kan være til rådighed for internationale studerende, nuværende arbejdsmetoder fagfolk eller studerende med behov for fjernundervisning muligheder. Hvis du vil vide mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.