Keystone logo

42 MA Programmer i Design Design 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Design
 • Design
Studieområde
 • Design (42)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MA Programmer i Design Design

  En MA eller Master of Arts, er en form for kandidatgrad uddelt af mange universiteter. Studerende, der følger denne grad, studerer typisk fag inden for kunst, humaniora eller samfundsvidenskab. Læringsmetoden er sædvanligvis seminarbaseret, hvilket fremmer diskussioner om emnet.

  Hvad er en MA i Design? Det er et kandidatniveau program, der lærer eleverne de grundlæggende elementer i design. Mange programmer spænder tværfagligt arbejde og forskningsdrevne designpraksis. Programmer kan bestå af seminarer, studie workshops og uafhængig undersøgelse, der diskuterer detailhandel, grafik og beklædning design og design med digitale platforme. Klassediskussioner opfordres normalt til, og designstudier tilbyder ofte eleverne mulighed for at udforske ideer og påvirkninger. Uafhængig undersøgelse kan give eleverne mulighed for at forfølge læringsmuligheder i personlige interessepunkter inden for emnet. Ofte er en Master of Arts i Design en terminal grad.

  Mange studerende finder, at at tjene en MA i Design hjælper med at udvikle kommunikationsfærdigheder, der er nyttige i en række forskellige formater. Studerende får også ofte stærke observatoriske og kreative problemløsende færdigheder. Disse attributter kan bidrage til at udvikle personlige relationer og kvalificere kandidater til højere lønpositioner.

  Faktorer som f.eks. Placering, varighed og programtype kan påvirke prisen for tilmelding i et designmasters program. Studerende skal komme i kontakt med deres valgskole for mere information om omkostninger.

  Der er ofte mange faglige muligheder for designskolestudenter, der kan forfølge job i webdesign, interaktive medier eller videoredigering. Andre muligheder kan omfatte reklame, mode design, indretning, landskabsarkitektur, film- og tv-produktion eller produkt- og emballeringsdesign. Ofte bliver studerende designforskere, pædagoger eller iværksættere.

  Mange universiteter over hele kloden giver eleverne mulighed for at optjene deres Master of Arts i Design grad online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.