Keystone logo

3 MA Programmer i Ledelsesstudier Detailhandelsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Detailhandelsledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (3)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Ledelsesstudier Detailhandelsledelse

  Når du er færdig med din bacheloruddannelse, har du mulighed for at gå på kandidatskole og sikre en Master of Arts. Sådan en grad forbereder dig til ph.d.-niveau programmer og hjælper med at udvide dine karrieremuligheder.

  Hvad er en MA i Retail Management? Detailhandel er meget konkurrencedygtig, og en kandidatuddannelse inddriver dig de færdigheder, du har brug for til succes. Gennem dine kurser lærer du hvordan du påvirker detailmiljøet, opbygger kundeforhold og styrer en detailvirksomhed. Nogle af de kurser, der undervises i programmet, omfatter økonomistyring, detailforskning, driftsledelse og marketing. Da det er et Master of Arts-program, forventes du at foretage dybdegående forskning for mange af dine klasser og udvikle en afhandling mod slutningen af ​​dine studier.

  Succes i detailbranchen kræver en omfattende færdighedssæt. Kandidatuddannelsen giver dig adgang til fakultetets medlemmer, der har stor erfaring i detailhandel. I overensstemmelse med deres lektioner får du en række værdifulde færdigheder, som hjælper dig med at trives i din karriere.

  En Master of Arts program tager cirka to år at afslutte afhængigt af skolen. Udgifterne til tilmelding varierer fra skole til skole. Kontakt din foretrukne institution for at bestemme undervisningen og gebyrerne for dit eget program.

  Kandidater har en række karrieremuligheder til rådighed for dem. Det er overraskende, at mange vælger at blive detailforvaltere og overvåge salgsoperationerne i en bestemt butik. Dette er dog kun en af ​​de mange karrieremuligheder, der er åbne for kandidater. Nogle finder beskæftigelse i hospitalsbranchen, som tilbyder positioner inden for marketing, turisme, reklame og hotelsalg. Hvis du foretrækker at forblive i detailhandel, har du mulighed for at udveksle din karriere mod en bestemt specialisering som merchandising, kundeservice eller prisfastsættelse.

  Mange skoler over hele verden tilbyder masteruddannelser i detailforvaltning, og online kurser er også tilgængelige. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.