Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 15 MA i Digital kommunikation 2023

15 MA Programmer i Digital kommunikation 2023

Oversigt

At have en kandidatgrad indebærer beherskelse af en bestemt akademisk disciplin. En herres er den næsthøjeste grad op fra en bachelor- og afspejler et uddannelsesniveau, der er højere end gennemsnittet, men endnu ikke på en ph.d.-niveau. Opnå en kandidatgrad kan være et effektivt redskab til at forbedre jobmuligheder og øge indtjeningspotentiale, samt en stor personlig præstation.

Hvad er en MA i digital kommunikation? Dette er et højere niveau akademisk grad, der afspejler en stærk ekspertise historie, praktisk anvendelse og bedste praksis inden for kommunikation med vægt på digital teknologi. Klasseværelse undersøgelse fokuserer på at lære de ins og outs af visuel kommunikation principper, herunder bevægelse og sammensætning i digitale miljøer samt at få taktisk kendskab til relevante programmer.Eleverne lærer hands-on metoder til at anvende ny teknologi til kommunikation dilemmaer via kurser i digitale medier etik og få vigtige færdigheder i kritisk visuel analyse via design-relaterede kurser.

Der er mange fordele ved at forfølge en kandidatgrad, ikke mindst er den følelse af personlig vinding. Kandidater også typisk opleve en hurtig udvidelse af jobmuligheder som de finder grad kvalificerer dem til at søge nye positioner.

Hvor meget din graduate grad omkostninger afhænger af, hvilken skole du deltage, antallet af klasser, du tager, og om du opfylder betingelserne for finansiel støtte, stipendier og tilskud. For at få det bedste svar, ringe til din potentielle skole direkte og røre baser med indlæggelser kontor.

Bevæbnet med en MA i digital kommunikation, kandidater ofte kvalificere sig til et vilkårligt antal arbejdspladser i de digitale kommunikation og medier kunst felter.Kandidater ofte stillinger som sociale medier koordinatorer, digitale journalister, public relations specialister og telekommunikation specialister. Marketing muligheder kan omfatte online marketing specialist og interaktiv annonce designer.

Du kan også låse op for nye muligheder med en kandidatgrad. Kom i gang i dag - søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
  • Digital kommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat