Keystone logo

10 MA Programmer i Markedsføring Markedsføring Digital markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Markedsføring
  • Markedsføring
  • Digital markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Markedsføring Markedsføring Digital markedsføring

Studerende forfølge en Master of Arts grad for at fremme deres studier inden for humaniora og samfundsvidenskab. Mange studerende, der kommer ind et postgraduate program i markedsføring har tidligere gennemført en bachelor-grad i erhvervslivet, kommunikation eller anden relateret område.

Hvad er en MA i Digital Marketing? En kandidatgrad i dette område er studiet af de teorier og praksis for markedsføring i den digitale tidsalder. Studerende vil lære internettet, sociale medier og andre teknologier påvirker nutidige marketingkampagner. Begreberne markedsføring og forbrugerkultur er kernen af ​​disse programmer, og de studerende vil lære at kombinere traditionel markedsføring med nye medier. For at fuldføre en MA i Digital Marketing, kan nogle programmer kræver kandidater til at udføre forskning, udfylde en afhandling eller en disputats eller en anden form for afgangsprojekt.

Optjening en kandidatgrad i digital markedsføring vil hjælpe kandidater komme foran i deres karriere.Folk, der forstår at udnytte de sociale medier er i efterspørgslen med mange typer af virksomheder. De, der har et indgående kendskab til digital markedsføring teknikker vil øge deres indtjeningsmuligheder og kan have mange døre af muligheder åbne for dem.

Færdiggørelse en kandidatgrad i marketing vil typisk tage mellem et til to år. Enkelte skoler varierer i hvor meget de opkræver for undervisning og gebyrer. For at finde ud af omkostningerne ved denne type uddannelse, kontakte skolerne, du er interesseret i at deltage.

Efter at tjene en MA i Digital Marketing, vil de studerende være parat til at udmærke sig i forskellige karrierer. Nogle studerende bliver iværksættere, forvalte deres egen lille eller stor virksomhed. Andre mennesker vil finde arbejde i marketingafdelinger i selskaber eller offentlige institutioner. Kandidater kan vælge at anvende deres viden inden for public relations, reklame eller kommunikation.

Studerende, der ønsker at tjene en kandidatgrad i digital markedsføring har deres valg af forskellige internationale programmer. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.