Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 35 MA i Digitale medier 2023

35 MA Programmer i Digitale medier 2023

Oversigt

En Master of Arts (MA) grad er en post-graduate grad designet til personer, der ønsker at gå et skridt videre med deres uddannelse. De typisk studere emner som samfundsvidenskab, kommunikation eller kunst. En sådan grad er MA i digitale medier.

Hvad er en MA i digitale medier? I dag er efterspørgslen efter digitale medier eksperter vokser eksponentielt, og for at imødekomme denne efterspørgsel, har mange gymnasier og universiteter begyndt at tilbyde kandidatgrader i dette område. En sådan grad kan have en særlig fokus ligesom underholdning, uddannelse eller sociale medier, mens andre kan være mere generaliseret. Typisk vil kursusaktiviteter omfatter undervisning i en række business-orienterede discipliner, der relaterer til det digitale område, herunder regnskab, finans, marketing, ledelse, Digital Media Law, informationssystemer og digitale teknologier.

Blandt fordelene ved denne grad er tilgængeligheden af gode betalende, professionelle positioner i en bred vifte af industrier. For eksempel, tv, film, online-undervisning, video game udvikling og andre højteknologiske industrier er blot nogle få. Hertil kommer, at freelance muligheder bugne. En anden fordel er, at kandidater har ofte mulighed for at arbejde i udlandet, udvide den digitale revolution i lande over hele verden. Dem med ønsket kan være i stand til at fortsætte deres studier for at tjene en doktorgrad i digitale medier, yderligere at udvide deres muligheder.

Denne grad tilbydes af mange institutioner, og omkostningerne til færdiggørelse varierer afhængigt af mange faktorer såsom geografisk placering og levering, samt hvorvidt skolen er en offentlig eller privat institution. Uanset omkostningerne, kan de fleste programmer være afsluttet inden for to år.Der er også forskellige formater til rådighed, herunder den traditionelle fuld tid model, såvel som deltid, aften og online klasser.

Kandidater med en avanceret digital medier grad kan forfølge mange potentielle karriereveje. Mulighederne omfatter underholdning manager, Event Production Manager, Digital Marketing Manager, Film og / eller musikproducer, freelance konsulent, og Information System Manager. Men denne grad er gældende for et stigende antal stillinger, med nye udvikles hele tiden.

Da disse programmer kan være stærkt konkurrencepræget, er det vigtigt, at potentielle studerende gælder, så snart de kan. Processen er enkel. Du behøver kun udfylde en online dokument. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Mediekundskab
  • Digitale medier
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (35)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat