Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 24 MA i Diplomati 2023

24 MA Programmer i Diplomati 2023

Oversigt

En Master of Arts (MA) er en grad, der kan optjenes i en række universiteter og en række lande. Den MA typisk fokuserer på emner vedrørende humaniora som geografi, kommunikation, kunst, diplomati og meget mere. Studerende er ofte givet bedre beskæftigelsesmuligheder med sådan en grad.

Hvad er en MA i diplomati? Som svar på den stigende efterspørgsel efter professionelle beslutningstagere i statslige indstillinger, denne grad instruerer eleverne i en række specialiserede kompetencer, der tilbyder et bredt videngrundlag, der giver dem mulighed for at deltage i løsningen af mange af verdens mest vanskelige problemer. Kandidater kan blive opfordret til at hjælpe forskellige regeringer samarbejder afdramatisere spændte situationer og fremme fred. Denne grad tendens til at tiltrække passionerede studerende med interesser i forskellige men beslægtede områder såsom regeringen, erhvervslivet, retshåndhævelse, militær, journalistik, og den almennyttige sektor.De fleste programmer kræver kurser i historie, internationale forbindelser, politisk videnskab og etik.

En uddannelse i diplomati giver mange fordele, ikke mindst som er antallet af højt betalende positioner til rådighed. Kandidater opnå færdigheder og viden, der tillader dem at analysere en bred vifte af internationale spørgsmål. De får indsigt i globale spørgsmål og ofte tager en aktiv rolle i de diplomatiske processer. Derfor er de ofte befinder sig i centrum af internationale begivenheder i en bred vifte af kapaciteter. En ekstra bonus for nogle er mulighed for at rejse og opleve andre kulturer. Studerende i disse programmer ofte ønsker at gøre en forskel i verden.

Mange gymnasier og universiteter rundt omkring i verden tilbyder denne grad i en række indstillinger, herunder online-muligheder, samt mursten og mørtel klasseværelser. Typisk programmer kører mellem et og to år.Omkostningerne kan variere fra skole til skole, afhængig af ting som geografisk placering, format, og om skolen er offentlige eller private.

Med en uddannelse i diplomati, kan kandidater kvalificere sig til en lang række statslige og private områder, herunder international handel, internationale forbindelser og sikkerhed. Konflikthåndtering, udenrigspolitik analyse, ledelse, uddannelse og non-profit arbejde er nogle andre karrierer, at kandidater kan finde interessant. Kandidater kan også finde succes som private rådgivere, entreprenører og politiske rådgivere.

Diplomati programmer kan være stærkt konkurrencepræget, så det er vigtigt for de studerende at anvende snarest belejligt. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Diplomati
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (24)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat