Keystone logo

Filtre

 • MA
 • Energistudier
 • Energistyring
Studieområde
 • Energistudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  1 MA Programmer i Energistyring 2024

   Popular degree type

   Popular study format

   Popular education type

   Popular locations

   MA Programmer i Energistyring

   En Master of Arts, eller MA, er en avanceret akademisk sondring opnået af dem, der effektivt gennemfører et forudbestemt sæt kurser i et givet område. Mange universitetsstuderende vælger at forfølge MA til at udvide deres karrieremuligheder og tjene flere penge.

   Hvad er en MA i Energy Management? Dette omfattende avancerede uddannelsesprogram tager normalt mellem to og tre år at afslutte og er beregnet til dem med eksisterende grader inden for regnskab, business, økonomi, økonomi, generel matematik, datalogi, ingeniørvidenskab eller et beslægtet felt. Studerende i disse kurser bør forvente intensiv undersøgelse og nøje gennemgang af emner som miljø og bæredygtighed samt områder som økonomi, investment banking, handel og strategi i relation til energi.

   Kandidater fra kandidatuddannelserne i energistyring finder generelt, at de er kvalificeret til mere givende og rentable karriere end de var før de opnåede kandidatuddannelsen, og at de typisk kan tjene højere lønninger. Mastergradsmodtagere er også generelt i stand til at undervise på kollegialt niveau, hvis de vælger at gøre det.

   På grund af den betydelige variation i undervisningsomkostninger fra en MA i Energy Management-programmet til den næste, bør potentielle studerende kontakte admissionskontoret for hver skole af interesse for rettidige undervisningsrenter.

   Succesfulde kandidater fra Master of Arts i Energy Management programmer tager en række lukrative roller inden for energisektoren. Mange går på arbejde for banker, energibedrifter, statslige organisationer, brugsvirksomheder, reguleringsorganer eller finansielle konsulentfirmaer. Andre bruger deres kandidatgrad til at undervise på college eller universitet, mens andre stadig vælger at vende tilbage til skolen for at arbejde i en doktorgradsgrad.

   Fremtidsudsatte studerende, der ønsker at lære mere om de mange uddannelsesmuligheder, der findes inden for energistyringsbranchen, opfordres til at udforske vores database. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.