Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 46 MA i Engelsk 2023

46 MA Programmer i Engelsk 2023

Oversigt

En MA (Master of Arts) postgraduat giver de studerende mulighed for at studere forskellige områder af humaniora. Dette omfatter filosofi, historie, kunst og sprog. En MA i engelsk er en stor mulighed for både lokale og internationale studerende.

Hvad er en MA i engelsk? Mange programmer giver de studerende til at skræddersy kurser efter deres præferencer. Dem, der ønsker at ansøge om en MA ofte brug for en BA i engelsk og internationale studerende har brug for høj score på engelsk sprogtest. Større kurser kan omfatte en dybdegående kig på engelske tekster, undersøgelse af verden Englishes, såvel som historiske, politiske og kulturelle sammenhænge i engelsk. Nogle programmer selv består af fokuserede praktikophold og lærepladser til dem, der søger en karriere inden for et specifikt område.

Engelsk eksisterer som nutidens lingua franca.Fordi sproget tales rundt omkring i verden og anvendes ofte på verdensplan inden for erhvervslivet, teknologi og videnskab, internationale studerende har mulighed for at få et indgående kendskab til engelsk, der åbner døren til mange forskellige karrierer. En MA kan også hjælpe mennesker, der er allerede er ansat til at avancere i deres karriere eller modtage et raise.

Kostprisen for en kandidatuddannelse varierer meget baseret på institutionen og landet er vært klasserne. Eleverne skal forske og kontakte bestemte skoler for detaljerede oplysninger om prisen.

De fleste mennesker antager, at blive gymnasielærer er den eneste fremtidige karriere for en person med en MA i engelsk. Mens undervisningen er helt sikkert en mulighed, mange andre karrieremuligheder er derude. Folk kan vælge at blive involveret i søgemaskine markedsføring, indhold marketing, tekstforfatning, journalistik, teknisk skriftligt, nyhedsformidling og meget mere.Dem med en MA kan også vælge at gå videre til en videregående uddannelse for at opnå en ph.d..

Studerende over hele verden kan få de samme muligheder for videregående uddannelser ved at tage online kurser. Tage klasser via internettet gør det også muligt for arbejdstagere og pårørende at få en MA med fleksibel planlægning. Du kan bruge vores database til at finde en institution, der tilbyder, hvad du har brug for. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Sprog
  • Engelsk
Studieområde
  • Sprog (46)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat