Keystone logo

1 MA Programmer i Humaniora Lingvistik Engelsk Sprog og Lingvistik i Belgien for 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Belgien
  • Humaniora
  • Lingvistik
  • Engelsk Sprog og Lingvistik
Studieområde
  • Humaniora (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular study format

Popular education type

MA Programmer i Humaniora Lingvistik Engelsk Sprog og Lingvistik

Brænder du for det engelske sprog og nysgerrig efter dets indre funktioner? En grad i engelsk sprog og lingvistik dykker ned i forståelsen af det engelske sprogs forviklinger, udforsker dets struktur, historie og udvikling.

Som studerende på dette felt vil dit læseplan være både forskelligartet og engagerende. Du vil studere fascinerende emner som fonetik (sprogets lyde), syntaks (sætningsstruktur), semantik (betydning), sociolingvistik (forholdet mellem sprog og samfund) og historie (udviklingen af engelsk over tid).

Som uddannet inden for dette felt kan du vælge at arbejde i den akademiske verden, forskningsinstitutioner eller offentlige myndigheder som sprogforsker. Eller du kan bruge din ekspertise til at undervise i engelsk som første- eller andetsprog på skoler, gymnasier eller sproginstitutter. Andre titler inkluderer oversætter, teknisk skribent, leksikograf og mere!

Tag det første skridt i dag ved at finde det perfekte engelsksprog- og lingvistikuddannelsesprogram til dig.

Med universitetsuddannelse er øverste mest niveau i uddannelsessystemet i Belgien har regeringen lagt mere vægt på at sikre, at de studerendes liv er gjort så enkel som muligt gennem lånet og tilskud programmer. De tilbyder sponsorer til internationale studerende med fattige og sårbare baggrunde, der ønsker at studere i dette land.

En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.