Keystone logo

1 MA Programmer i Engelsk Sprog og Lingvistik i Veszprém, Ungarn for 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Humaniora
 • Lingvistik
 • Engelsk Sprog og Lingvistik
Studieområde
 • Humaniora (1)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Engelsk Sprog og Lingvistik

  Brænder du for det engelske sprog og nysgerrig efter dets indre funktioner? En grad i engelsk sprog og lingvistik dykker ned i forståelsen af det engelske sprogs forviklinger, udforsker dets struktur, historie og udvikling.

  Som studerende på dette felt vil dit læseplan være både forskelligartet og engagerende. Du vil studere fascinerende emner som fonetik (sprogets lyde), syntaks (sætningsstruktur), semantik (betydning), sociolingvistik (forholdet mellem sprog og samfund) og historie (udviklingen af engelsk over tid).

  Som uddannet inden for dette felt kan du vælge at arbejde i den akademiske verden, forskningsinstitutioner eller offentlige myndigheder som sprogforsker. Eller du kan bruge din ekspertise til at undervise i engelsk som første- eller andetsprog på skoler, gymnasier eller sproginstitutter. Andre titler inkluderer oversætter, teknisk skribent, leksikograf og mere!

  Tag det første skridt i dag ved at finde det perfekte engelsksprog- og lingvistikuddannelsesprogram til dig.

  En indlandsstat fundet i Centraleuropa region med ungarsk som deres officielle sprog. Landets matematik og naturvidenskab tilgang er udestående. Det hjem verdens første teknologiske institut. Det er her, at den første dampmaskine i Europa blev bygget tilbage i 1722.

  En MA er en kandidatgrad tildeles studerende, der har gennemført et program studere humanistiske eller fine arts fag som historie, kommunikation, filosofi, teologi eller engelsk. En kandidatuddannelse kræver typisk kursusaktiviteter, forskning og skriftlige eksamener.