Keystone logo

15 MA Programmer i Erhverv og økonomi 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Økonomi
 • Bachelor
 • Erhverv og økonomi
Studieområde
 • Økonomi (15)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Erhverv og økonomi

  En MA, eller Master of Arts, er en form for grad at colleges eller universiteter pris til studerende, der har godtgjort en vis grad af kompetence i deres valgte fagområde. Dette program kan tage et eller to år at færdiggøre og har typisk en form for eksamen eller specialeprojekt på sin kulmination.

  Hvad er en MA i Business and Economics? Et af de primære mål med dette program er at lære de studerende at forstå og analysere en række forskellige socioøkonomiske problemer. Kan også forventes Studiet af centrale økonomiske principper og deres relation til den aktuelle situation i den globale økonomi. Kursusaktiviteter kan omfatte emner som økonomi, lokal og international business, massemedierne, business management og business og økonomiske etik.

  Denne grad åbner mange akademiske og professionelle døre. Afslutning af programmet giver kandidater mulighed for at tjene i ledende stillinger inden for deres felt.Kandidater også finde, at med en MA, de har adgang til højere lønskalaer end dem uden den grad. Denne postgraduat grad kvalificerer de studerende til en udfordrende og givende karriere med potentiale til at påvirke samfund i hele verden.

  Der er mange omkostninger forbundet med at deltage i en kandidatuddannelse, og de varierer meget fra den ene skole til den anden. For den mest præcise oplysninger om undervisning og Gebyrerne bør potentielle studerende direkte kontakt skolerne efter eget valg.

  Kandidater fra dette program finde karrieremuligheder i offentlige kontorer, finansielle institutioner, kommercielle organisationer og virksomheder af alle typer og størrelser. Kandidater ofte blive professionelle økonomer, forskere, finansielle officerer, controllere, konsulenter og finansielle rådgivere. Denne grad forbereder kandidater til at holde ledende stillinger inden for investment management, virksomhedernes økonomi, marketing og human resource management.

  Hvis disse lukrative karrierer synes interessant for dig, gennemgå mulighederne i programmet notering for at få flere oplysninger om de skoler og programmer, der er rigtige for dig. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.