Keystone logo

1 MA Programmer i Jura Forretningsret Erhvervsret 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Jura
  • Forretningsret
  • Erhvervsret
Studieområde
  • Jura (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular locations

MA Programmer i Jura Forretningsret Erhvervsret

At tjene en Master of Arts (MA) grad er noget, mange mennesker søger at opnå. Mens de er indskrevet i dette uddannelsesprogram, tager de ofte kurser og eksamener. De kan også blive bedt om at afslutte en endelig forskningsopgave. MA uddannelser kan tage mellem et og fem år at fuldføre, afhængigt af den valgte uddannelsesinstitution.

Hvad er en MA i Business Law? Denne type program fokuserer ofte på praktiske og teoretiske emner i forretningsret. Nogle gange vil eleverne også studere forfatningsret for bedre at forstå aspekter af deres område. Visse programmer giver eleverne mulighed for at tilpasse deres kursusbelastning, så de bliver eksperter inden for fagområdet. I mange programmer er der lagt vægt på livscyklus for en virksomhed. Dette kan omfatte læring om forretningsstart, vækst og udvikling.

Mange mennesker vil gerne forbedre deres karrieremuligheder; en MA i Business Law kan give kandidater med den chance. Kandidater oplever ofte en stigning i løn og jobudsigter. Hvis kandidater allerede er på banen, kan de muligvis fremme deres karriere, når en eksamen er sket.

De fleste mennesker er interesserede i at finde ud af, hvor meget deres grad kan koste. Udgifterne til uddannelser varierer dog meget fra skole til skole. Prissætning kan også variere fra land til land. Sørg for at kontakte skolen, du er interesseret i at finde ud af mere om omkostninger.

En MA i Business Law kan virkelig ændre din karrierevej. For eksempel kan kandidater beslutte at tage den traditionelle rute og blive forretningsrådgivere. Som erhvervsrådgiver hjælper kandidater med virksomheder med kontrakt-, skatte- og konkurrenceret. Mange kandidater vælger at gå ind i privat praksis, så de kan påtage sig mange kunder på én gang.

Hvis du har tjent en MA i Business Law har altid været et mål, er det nu tid til at begynde. Hvis du har en travl tidsplan, kan det være en god ide at se på online muligheder. For at komme i gang, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.