Keystone logo

43 MA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Europæiske studier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Områdestudier
  • Europæiske studier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (43)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Samfundsvidenskab Områdestudier Europæiske studier

En Master of Arts i europæiske studier fokuserer på de måder, som Europa ser sig og sin plads i verden. Denne avancerede grad giver en mulighed for studerende til at undersøge de forskellige kræfter, der former national og international politik.

Præcis hvad er en MA i europæiske studier? Selvom programmerne varierer mellem institutionerne og rundt om i verden, tjener en Master i europæiske studier kræver de studerende at dissekere de måder, som de europæiske lande styrer sig selv, og hvordan disse valg påvirker både enkeltpersoner og andre nationer. Studerende, der opgraderer fra en MA i europæiske studier program vil ikke kun have et fast greb om den økonomiske, politiske og kulturelle klima i dagens EU, vil de også forstå de universelle spørgsmål om magt, kultur og indflydelse, der hjalp form, klima .

At vælge at forfølge en MA i europæiske studier er en glimrende måde at få en tværfaglig forståelse af Europa, og de ​​nationer, der udgør det. Denne specialviden forbereder kandidater til succes i en bred vifte af karriereforløb.

Undervisning for en videregående uddannelse i europæiske studier varierer mellem institutioner og mellem lande. Det er vigtigt at kontakte specifikke skoler for ajourførte oplysninger om omkostninger i forbindelse hermed med at tjene en MA i europæiske studier.

Mange studerende, der afslutter med en MA i europæiske studier gå på at arbejde med regeringer og ikke-profit for at gennemføre lokale, nationale og internationale politikker. Andre arbejder med virksomheder i den private sektor, der har interesser i de europæiske lande. Europæiske Studier kandidater også fortsætte med at arbejde i den akademiske verden, forfølge doktorgrader og sikring af beskæftigelsen som professorer og forskere.

&nbsp

Der er en bred vifte af europæiske studier programmer at vælge imellem. Mens nogle programmer drage fordel af deres steder i Europa findes elite europæisk Studies programmer rundt om i verden. Det er endda muligt at tjene en MA i europæiske studier online. Online-programmer har den fordel at være meget fleksible og ofte også drage fordel af ny teknologi til at forklare begreber klart og koncist. En Master of Arts i europæiske studier kan være præcis den karriere kant du er på udkig efter. Vores database kan matche dig med det program, der er rigtige for dig. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.