Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 13 MA i Filmproduktion 2023

13 MA Programmer i Filmproduktion 2023

Oversigt

Mens en Bachelor of Arts giver en grundlæggende uddannelse, giver en Master of Arts den studerende mulighed for at uddybe hans eller hendes forståelse af kunst, kultur og andre interessepunkter. En MA kan også åbne nye karriereveje eller forberede den studerende til et ph.d.-program.

Hvad er en MA i filmskabelse? En sådan grad kan give eleverne de værktøjer, de har brug for til at lave film og tv, der underholder publikum. Studerende kan beslutte at specialisere sig specielt filmskabende færdigheder som screenwriting, directing, produktion, efterproduktion og film. Hver af disse specialiseringer kan sætte en elev op for en bestemt karrierevej i film- og tv-produktion.

Kandidater, der erhverver en MA i filmskabelse, kan komme væk fra deres programmer med mange færdigheder, herunder en fast forståelse af kreativ fortælling og grundig teknisk viden. Studerende kan også få en forståelse for forretningspraksis, som kan være værdifuld i en række karriere.

Udgifterne til en kandidatgrad i filmskabelse ændres på baggrund af den studerendes opholdstilladelse, det pågældende universitet og andre faktorer. Online og personlige grader kan have forskellige undervisningsrater, selvom de er på samme skole.

Den specialisering, som studenten vælger, guider ofte individets karrierevej. Hvis en studerende f.eks. Modtager en MA i filmmaking med en koncentration i regi, vil den pågældende være klar til at tage en karriere som instruktør af film, tv, reklamer, musikvideoer og meget mere. Ligeledes vil en studerende, der fokuserer på screenwriting i filmskab, være bedre rustet til at blive script manuskript eller tv-showrunner. Postproduktion kandidater kan blive redaktører, som er nødvendige på alt fra film produktion til reality tv.

Skoler over hele kloden tilbyder kandidatuddannelser i filmskabelse, hvor eleverne kan lære at skabe overbevisende film. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Filmvidenskab
  • Filmproduktion
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat