Keystone logo

1 MA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme Fornøjelsesstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Turisme og hotelvirksomhed
  • Turisme
  • Fornøjelsesstudier
Studieområde
  • Turisme og hotelvirksomhed (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

Popular education type

Popular locations

MA Programmer i Turisme og hotelvirksomhed Turisme Fornøjelsesstudier

Studerende, der gennemfører deres bachelorarbejde, men ønsker en videreuddannelse på deres valgte område, beslutter ofte at forfølge en kandidateksamen. Fuldførelse af et MA-program giver forskere større indsigt og en dybere forståelse af deres disciplin.

Hvad er en MA i Leisure Studies? Mens navnet kan indebære et kursus i afslapning, kan elever, der går gennem dette program, udvikle de nødvendige færdigheder til at lede turisme og kulturelle virksomheder og foreninger for destinationer over hele verden. Efterhånden som verden bliver mindre og rejser mellem lande bliver lettere og mere overkommelig, vokser efterspørgslen efter erfarne fagfolk, der kan lede hold, der leverer store oplevelser til besøgende og turister.

Programdeltagere kan opbygge fremragende virksomhedsledelsesfærdigheder, der gør det muligt for dem at lede store teams af dygtige fagfolk effektivt. De kan også udvikle stærke analytiske teknikker, der hjælper med arrangementplanlægning og programstyring. Graden opmuntrer også til kompetente kommunikationsevner.

De fleste studerende kan opnå deres MA i fritid studier i et til to år, selvom det afhænger af, om de deltager fuldt eller deltid. Omkostningerne til at deltage kan variere. Årsager til variation afhænger af, om skolen er offentlig eller privat. Studerende skal sammenligne skoler for at finde det mest hensigtsmæssige.

Kandidater kan forfølge en række karriere. De, der nyder at være udendørs, kan overveje at blive park ranger eller park rekreativ manager. De kan også anvende deres færdigheder som en forlystelsespark planner eller leder. Nogle karriere kan være både krævende og givende, såsom en aktivitetsdirektør på en udvej eller hotel. Studerende, der ønsker at se verden, kan ansøge om stillinger som aktivitetsdirektører eller ledere ombord på krydstogtskibe. At blive en træner eller fitness club manager er en helt anden rute for kandidater.

Omhyggelig forskning kan afsløre de bedste MA i Leisure Studies programmer på universiteter og gymnasier rundt om i verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.