Keystone logo

23 MA Programmer i Fotografi 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Kunststudier
 • Fotografi
Studieområde
 • Kunststudier (23)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  MA Programmer i Fotografi

  Personer, der tjener markedsføringstilladelser i Fotografi er godt forberedt til ledende stillinger i den kreative industri. Studerende kan fokusere på specifikke områder af fotografering med henblik på at opnå ekspertise i nyheder, videnskabelige, erhverv, industri, uddannelsesmæssige og fine kunst fotografering.

  Mange potentielle studerende spørge, "Hvad er en MA i fotografi?" Dette er en kandidatgrad designet til at hjælpe fotografer forfine deres ekspertise for at lykkes i denne kreative medie. Kandidatuddannelser tillade studerende at blive dygtige i teknologi, æstetik, komposition og teknik. Disse uddannelser er designet til at indeholde hands-on praksis med akademikere, såsom historisk overblik over denne kunstform, teori og kritisk analyse. Ved at tjene deres storbyområder, er studerende i stand til at forbedre deres kommunikative færdigheder for at kunne arbejde effektivt i deres karriere.Fotografer med bemærkelsesværdige skillsets og talenter er brug for rundt omkring i verden på mange måder.

  At have en kandidatgrad i denne kunst medium giver fotografer anerkendelse for deres ekspertise samt en bred base af avanceret viden. Under en MA giver kandidater til at nå videre i deres karriere, undervise i community colleges og kunstskoler, og blive respekteret indenfor kunstverdenen.

  Omkostningerne for at opnå en MA i fotografi varierer afhængigt af den konkrete situation. Kandidatuddannelser udbydes rundt om i verden. Nogle kurser tilbydes online, nogle in-person, og nogle en kombination af de to. På grund af de variabler, det er et klogt træk at rådføre sig med den ønskede akademi for at lære om aktuelle gebyrstrukturer for undervisning og registrering.

  MA i fotografi kandidater har flere karrieremuligheder. De kan blive instruktører på samfundet eller private gymnasier.De kan vælge at blive udstiller kunstnere eller specialister, der tager fotos til virksomhedernes verden. Fotoskole gradienter kan også blive nyheder eller sportsfotografer eller arbejde i de kommercielle, industrielle eller videnskabelige industrier. Nogle personer vælger at gøre deres mærke i portrætter eller begivenhed fotografering, hvilket er et givende område for at skabe ind som disse fotos bliver arvestykker og souvenirs.

  &nbsp

  Hvis du elsker at fotografere verden omkring dig, og er interesseret i at tage din kunst til det næste niveau, hvad angår teknik og karrieremuligheder, er det klogt at undersøge graduate skole muligheder. Søg efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor for skole efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.