Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign mange MA i Fragtledelse 2023

1 MA Programmer i Fragtledelse 2023

Oversigt

At få en Master of Arts (MA) er et overordnet mål for mange studerende, da de forbereder deres professionelle liv. Opnåelsen kommer med gavn for ekspertise inden for et givet fagområde og kan føre til mange nye jobmuligheder. Generelt er en kandidatgrad nødvendig for at forfølge en ph.d.-uddannelse.

Hvad er en MA i Shipping Management? Det er et eksempel på fremme af uddannelse, der er designet til at give de studerende den viden, de har brug for til at navigere shipping management feltet. Klasser bygger solid fundament i shipping teknologi, søfag, forsikring, maritime økonomi og risikostyring. Holistisk studerer de studerende moderne kommercielle forsendelsesproblemer i dybden. Søfartssektoren er krævende og yderst konkurrencedygtig, så disse programmer sigter mod at grundigt forberede eleverne til deres fremtidige karriere.

Lærere vælger at forfølge en MA i Shipping Management af en lang række grunde. Først og fremmest, alle, der gennemfører graden, finder, at de står over for flere valgmuligheder i deres karriere. At have en uddannelse gør det meget nemmere at finde midler til forfremmelse og fremskridt.

Udgifterne til dette studieforløb varierer med institutionen. Det er vigtigt for potentielle studerende at undersøge de finansielle aspekter af graden såvel som programkomponenterne. Kig efter klasser, der dækker relevant information til dine uddannelsesmål.

Kandidater finder arbejde på en række områder som international handel, international skibsfart, indenrigsskibsfart og skibsadministration. Tidligere studerende ansættes ofte som ledere, overvågere og koordinatorer af forskellige afdelinger. Mange grader er ansat i risikoanalyse, tabsanalyse, indlandsområder, logistik og salgssektorer. Indenlandske og internationale virksomheder søger og rekrutterer uddannede personer til åbne stillinger.

Mange internationale muligheder er tilgængelige fra et utal af universiteter. Online instruktion er et godt alternativ til personer, der ønsker større fleksibilitet, valg eller adgang. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Administrationsstudier
  • Logistik
  • Fragtledelse
Studieområde
  • Administrationsstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat