We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

59 MA Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Fred- og konfliktstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Statskundskab
  • Fred- og konfliktstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (59)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Samfundsvidenskab Statskundskab Fred- og konfliktstudier

Master of Arts programmer i Mægling giver et kig på alternative former for konfliktløsning, sammen med en forståelse af de underliggende primære spørgsmål. Udvikling, honing, og lægge erhvervede færdigheder til at bruge i teori såvel som i praksis gør det muligt for studerende at være forbundet til mulighederne i deres lokalsamfund, arbejdspladser og andre organisationer, hvor de kan søge at løse konflikter på fredelig vis.

Hvad er en MA i fred og Conflict Studies? I Master of Arts (MA) Fred og Konflikt studier program, lærer eleverne om oprindelsen af konflikter, og hvordan man kan løse dem ved at anvende fredsskabende færdigheder. Lægges vægt på at forberede kandidater til at komme ind i arbejdsstyrken som fortalerne for en fredelig social forandring betyder at give rigelig alternativer til vold.Studerende undersøge mulighederne for at bygge fredelige, ikke-voldelige sociale ordninger, samfund og fællesskaber med de erfaringer og den indhøstede viden i at engagere med de politiske beslutningstagere.

Studerende studere og analysere nutidige forhold konflikt og udarbejde politiske anbefalinger til en positiv beslutning. Fordelene omfatter tværkulturelle kommunikationsevner og mulighed for at udforske fred teori gennem åndelige og religiøse traditioner, bæredygtige økonomi, og ikke-voldelige sociale bevægelser.

Program omkostninger varierer, og personer, der agter at forfølge en kandidatgrad i dette område opfordres til at sammenligne og skelne mellem dem, der tilslutter direkte til deres faglige og personlige mål og dem, der er mere generelle. På det tidspunkt under hensyntagen et program, der er fuldt online eller campus-baserede bliver forenklet.

Udvikling af praktiske færdigheder i konfliktløsning teknikker hjælper studerende i omdannelsen af konflikt ved mægling, aktivisme, politiske og andre fredsskabende aktiviteter. Studerende kan forvente at se myriader af jobmuligheder i de sektorer, for-profit og non-profit. Eksempler omfatter menneskerettigheder, miljøbeskyttelse, socialt arbejde, journalistik, udenrigspolitik og den offentlige service.

&nbsp

En tværfaglig tilgang kan tages af et omfattende program, som forbinder praksis og forskning med teori og kritisk analyse. Programmer er tilgængelige for studerende i hele verden, hvilket bringer unikke og globale erfaringer i uddannelsessystemet ligning. Beslutter at gøre en forskel i din karriere ved at bruge din uddannelse som en drivkraft for positive ændringer indebærer at finde det bedste program til dine behov.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.