Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 13 MA i Spilledesign 2023/2024

13 MA Programmer i Spilledesign 2023/2024

Oversigt

En Master of Arts (MA) er en ph.d.-skole grad, generelt tager flere år at gennemføre, inddrage streng kursusaktiviteter i et givet fagområde. Denne grad kan åbne døren for mange højt niveau karriere i den studerendes 's område valg.

Et område, hvor de studerende kan vælge at specialisere sig i Forskerskolen er spildesign. Hvad er en MA i Game Design? Denne sti studier forbereder eleverne til at designe og udvikle nye spil og spiloplevelser. Eleverne får indblik i spilteori, vildt kunst og visuel kommunikation. Kursusaktiviteter understreger disse punkter, samt at røre på medievidenskab at udvide de studerende 'forståelse af, hvordan at udvikle effektive og engagerende spil.

Måske den største fordel for denne vej undersøgelse er den store efterspørgsel efter video kvalitet spil.Video spilfirmaer søger konstant at skabe nye og forbedrede spil til at imødekomme denne efterspørgsel, hvilket betyder, at dygtige og veluddannede spildesignere sjældent nødt til at kigge langt efter beskæftigelsesmuligheder.

Disse programmer varierer i pris, især fra land til land. Hvis du ønsker mere specifikke oplysninger om undervisning og øvrige omkostninger forbundet med et bestemt program, skal du kontakte skolen 's indlæggelser kontor direkte.

En MA i Game Design kan oversætte til en række spændende karrierer inden for grænserne af videospil udvikling. Kandidater kan ansøge om stillinger som spildesignere, videospil grafiske designere og vildt marketingchefer. Den kursusaktiviteter af disse programmer kan forberede de studerende til alle disse karrierer ved at skabe et solidt fundament af ekspertise og kendskab til de mange opgaver, der går ind i at skabe en vellykket spil.

Studerende, der er interesseret i at forfølge en MA i Game Design opfordres til at søge.Det første skridt er at finde det program, der bedst opfylder din tidsplan og mål. Vores søgbare liste over skoler kan hjælpe i denne henseende. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Kunststudier
  • Computerkunst
  • Spilledesign
Studieområde
  • Kunststudier (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat