Keystone logo

10 MA Programmer i Sprog Tysk 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Sprog
 • Tysk
Studieområde
 • Sprog (10)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Sprog Tysk

  En person, der er indehaver af en Master of Arts i tysk har en videregående uddannelse, der kan hjælpe dem til at blive en ekspert på litteratur, kultur og sprog af de mennesker, der bor i lande, der taler tysk. En kandidatuddannelse er en videregående uddannelse, der normalt tager to år at tjene efter optjening af en bachelorgrad.

  Hvad er en MA i tysk? Det er en Master of Arts i en sprogområdet. De, der forfølger denne grad kan være parat til at udføre forskning i tysk kulturel videnskab og litteratur. De kan også være i stand til at fokusere på brugen af ​​tysk, og dens struktur. Kandidatstuderende kan være i stand til at analysere det tyske sprog med up-to-date pragmatiske teorier. Mange studerende kan også få mulighed for at lære mere om fonologi, erhvervelse af sprog og semantik og variationer af sproget.

  Der er mange fordele ved at opnå denne form for grad.Personer med en master i tysk kan tiltrække arbejdsgivere, der ønsker folk med ekspertise i sprog og kommunikation. Mange studerende får også mulighed for at modtage ph.d. i fremtiden.

  Mængden af ​​penge, det koster at få en MA i tysk afhænger af en række faktorer. Skolen, at man deltager, og hvor længe man overværer, at skolen i høj grad vil påvirke de samlede omkostninger. Der er skoler, der tilbyder denne form for grad i mange forskellige lande.

  Personer, der har opnået en kandidatgrad i tysk kan have mulighed for at arbejde på mange spændende områder. Nogle mennesker kan vælge at arbejde i det visuelle og skriftlige medieindustrien. Det er muligt at arbejde i den offentlige forvaltning kapacitet, kulturinstitutioner, og har en karriere i Publishing med denne type grad. Alle disse karrierer kan være både økonomisk givende og stimulerende.

  Hvis du har en kærlighed til det tyske folk, sprog og litteratur, kan du overveje at få en MA i tysk. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.