Keystone logo

26 MA Programmer i Design Mediedesign Grafisk design 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Design
  • Mediedesign
  • Grafisk design
Studieområde
  • Design (26)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Design Mediedesign Grafisk design

At tjene en MA i grafisk design er en perfekt mulighed for kunstnerisk tilbøjelige studerende at komme ind i designbranchen. Med dette intensive kursus kan du lære værktøjerne i handlen og gøre dig klar til en spændende karriere inden for grafisk design.

&nbsp

Hvis du er interesseret i grafik, kan du spørge dig selv: "Hvad er en MA i grafisk design?" Dette dynamiske kursus, der tilbydes på en bred vifte af skoler og universiteter, er din billet til den voksende verden af ​​kommerciel grafik design. Disse programmer fokuserer på integrerede designmedier, historien og teorien om visuel kommunikation, typografi, social metodologi og andre specialiserede færdigheder. Valgfag og personlige seminarer afrunder din designoplevelse for at forberede dig til en lukrativ karriere.

&nbsp

Selvom du er en erfaren designer, kan du drage fordel af en Master of Arts i grafisk design. Med denne faglige kvalifikation kan du skille sig ud fra konkurrencen i din jobsøgning. En MA kvalificerer dig også til at lære andre om detaljerne i den grafiske designverden.

&nbsp

Programmer i grafisk design varierer meget i omkostninger. Mange studerende støtter sig selv med kommercielt arbejde, mens de forfølger deres MA, modregner prisen på graden. Stipendier og finansiel støtte kan ofte blive tilgængelige. Nogle programmer kan tage så lidt som 18 måneder at fuldføre.

&nbsp

Når du har din MA i grafisk design, kan du være klar til at forfølge en bred vifte af karriere. Mange kandidater finder arbejde i reklamebranchen, lykønskningskortbranchen, restaurationsbranchen og hospitalsbranchen eller en række pædagogiske virksomheder. Andre kandidater henvender sig til online design og arbejder med forbrugergrænseflader i et virtuelt miljø. En kandidatgrad kan gøre dig en værdifuld kandidat til job i forlags- og tryksektoren.

&nbsp

Du kan starte din grafiske designkarriere i dag ved at undersøge uddannelser i dit område af interesse. En MA i grafisk design er blot et par klik væk. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.