Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 7 MA i Humanistiske professionsstudier 2023

7 MA Programmer i Humanistiske professionsstudier 2023

Oversigt

Personer, der ønsker at blive eksperter i sprog, kunst, eller musik ofte beslutter at tjene en MA i humaniora. Med denne Master of Arts grad, kan kandidater komme videre i deres karriere bevæbnet med viden.

Lingvister, kunstnere og musikere, der er interesseret i at tjene avancerede grader spørger ofte: "Hvad er en MA i humaniora?" Dette er en kandidat-niveau liberale kunst grad, der fokuserer på forskning, skrivning og ræsonnement, forbereder de studerende til en karriere i flere humanistiske relaterede områder. Kursusaktiviteter varierer afhængigt af en studerendes fokus, men kan omfatte kunsthistorie, medievidenskab, klassikere, kulturelt mangfoldige perspektiver, musikteori, og / eller menneskerettigheder. Studerende har brug for at have 4-årige grader før indskrive i kandidatuddannelser.

Ved at tjene en MA i humaniora, er uddannet anerkendt som en myndighed i sprog, kunst og / eller musik.Denne legitimationsoplysninger giver ham eller hende troværdighed i kunst samfund og baner også vejen for avancement.

Master of Arts i humaniora kan optjenes på universiteter rundt om i verden, online eller personligt. Omkostningerne varierer afhængigt af institutionen og specifikt fokus på en elev. For at lære de nuværende gebyrstrukturer, bør potentielle studerende kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg.

Der er forskellige karrieremuligheder til rådighed for MA i Humaniora kandidater i private virksomheder, non-profit organisationer, underholdningsindustrien og uddannelsesområder. Kandidater kan blive museumsfolk, forfattere, redaktører, journalister, Community College instruktører, kvinders rettigheder fortalere og direktører i musikken og underholdning industrier. Med graduate-niveau grader, jobansøgere har en bedre chance for at opnå et højere niveau positioner i deres valgte område.

Hvis du er lidenskabelig omkring sprog, kunst og / eller musik og ønsker at integrere din hengivenhed til en givende karriere, kan en MA i Humaniora hjælpe dig med at gøre netop det. Der er mange programmer rundt om i verden med spændende kurser bygget op omkring denne store. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

 • MA
 • Professionsuddannelse
 • Humanistiske professionsstudier
Studieområde
 • Professionsuddannelse (7)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat