Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 4 MA i Idræt 2023

4 MA Programmer i Idræt 2023

Oversigt

Studerende, der søger at fortsætte deres uddannelse efter endt bacheloruddannelse skal overveje at tage en master 's grad program, en fantastisk måde at kickstarte din karriere i uanset felt, du er interesseret.

Hvad er en MA i Sport? Teknisk set ethvert område vedrørende professionel sport falder ind under denne kategori, men den mest almindelige aspekt kandidatuddannelsen vedrører er forretning og forvaltning side. Der er mange forskellige specialiseringer du kan fokusere på, herunder markedsføring, politik, sociologi sport, fysiologi, og mere generelle former for ledelse. Mindre almindelige brug af graden kunne være biologi og anatomi forskning i relation til skade for at gøre sport sikrere.

Der er mange discipliner, som denne studium trækker fra, så der er mange fordele ved at tage dette program. Først og fremmest er det en meget tilgængelig form for forretning, og det er lettere at få succes på dette område end i traditionelle business schools.Også kurser normalt prioritere kritisk tænkning, kommunikation, og en praktisk holdning.

Der er mange faktorer, der bestemmer, hvor meget studerer sport omkostninger. Primært vil universitetet, programmet, og endda land, du studerer i påvirke udgifterne. Før tilmelding, tage et kig på alle de muligheder for at finde det miljø, der vil fremme en vellykket uddannelse for dig.

Fordi professionel sport er så fremtrædende i hele verden, er der stor efterspørgsel efter kandidater, uanset hvor du studerer. Hyppige karrieremuligheder omfatte salg, PR, medier og kommunikation, event og atletisk ledelse, sport udvikling, sport marketing og politik. Den sportsbranchen er en af ​​de største i verden, så der er mange åbninger for høj løn job.

Hvis du er interesseret i sport, kan du overveje at gøre en karriere ud af det. Det sted at starte er at få en MA i Sport.For at komme i gang, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Idræt
Studieområde
  • Uddannelse (4)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat