Keystone logo

1 MA Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvidenskab 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Sport og motionsstudier
 • Idrætsvidenskab
Studieområde
 • Sport og motionsstudier (1)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular locations

  MA Programmer i Sport og motionsstudier Idrætsvidenskab

  En Master of Arts (MA) er en postgraduat grad, der kan være tjent med deltid eller fuldtidsstudium. Uddannelsen forbereder de studerende til en mere fremskudt position i deres fagområde, og det også forbereder dem til at indgå en ph.d.-uddannelse, hvis de ønsker det.

  Du undrer dig måske, hvad er en MA i Idræt? Det er et program, der er designet til at forberede de studerende med en dybdegående forståelse af anvendt og klinisk idræt praksis. Hvert program vil variere, men klasser kan omfatte fysiologi, biomekanik, ernæring, biokemi, kognitive og adfærdsmæssige videnskaber, atlet overvågning, performance analyse, og sport teknologi. Mange programmer tilbyder også praktik muligheder, der matcher op med de specialiserede interesser de studerende.

  Tjene en grad i idræt er gavnligt i en række forskellige måder. Mange skoler giver muligheder for at opbygge netværk i branchen, som hjælper med at finde en karriere efter endt uddannelse.Feltet gør det også muligt for kandidater til at finde arbejde i forskellige typer af idrætsorganisationer i hele verden.

  Fordi der er internationale studieprogrammer på områder over hele verden, de omkostninger, der er forbundet med at tjene en sports science grad kan variere meget fra den ene skole til den anden. Nogle omkostninger faktorer at overveje omfatter programmet varighed, placering af institutionen, og gebyrer og rejseudgifter i forbindelse med et praktikophold. Når du har besluttet på et par favoritter, så ring skolerne direkte og spørge, hvad omkostningerne vil blive inddraget.

  De karrieremuligheder for kandidater er enorme. Nogle mulige titler omfatter styrke og konditionering specialist, livsstil konsulent, sport / atletisk program koordinator, fællesskab og corporate fitness og sundhed konsulent, og udvikling officer for sundhed orienteret og faglige organisationer. Arbejdsgivere kan omfatte sportslige organisationer, specifikke sportshold, eller individuelle atleter.

  Ved hjælp af vores online-database gør det nemt at finde den perfekte sports science program. Start nu og søge efter dit program nedenfor og kontakte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.