Keystone logo

15 MA Programmer i Kunststudier Illustration 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Kunststudier
  • Illustration
Studieområde
  • Kunststudier (15)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Kunststudier Illustration

En kandidatgrad kan ofte gennemføres om to år eller færre. Men de fleste programmer kræver en bachelorgrad før indskrivning.

Hvad er en MA i Illustration? I et illustration mastergradsprogram kan eleverne studere en række koncepter for at hjælpe dem med at udvikle deres kunstneriske færdigheder og stil. Kurser i et program kan dække tegning, teknikker, illustration markeder, digital illustration og sammensætning af illustrationer. Et program vil typisk fokusere på at hjælpe lærde med at udvikle en velafrundet portefølje af arbejde, samtidig med at de opmuntrer dem til at fremme deres færdigheder. Studerende kan også lære om at holde arbejdet originalt og udvikle iværksætterfærdigheder.

Efter at have gennemført et program, skal kandidater have en færdig portefølje, der viser deres individuelle færdigheder og stil, der kan bruges til at sikre arbejde. De kan også have udviklet færdigheder, der hjælper dem med at finde potentiel beskæftigelse eller starte egen virksomhed.

Omkostningerne ved et program er påvirket af mange faktorer. Det er bedst for eleverne at tjekke med deres valgte skoler for nøjagtig prisinformation samt information om stipendier, stipendier og andre former for økonomisk bistand.

Efter eksamen er forskere parat til at begynde at arbejde som illustratorer. Mens de fleste vil arbejde under jobbet "illustrator", er der andre titler, som de kan kvalificere sig til. Disse omfatter tegnesigner, bogillustrator, digital kunstner, kunstdirektør, grafiker, game designer og storyboard artist. Kandidater kan finde arbejde på en række områder med en række virksomheder. Jobs kan findes hos forskellige arbejdsgivere, såsom film, bøger, tv og aviser. Nogle kandidater kan vælge at starte egen virksomhed eller arbejde freelance under kontrakter med forskellige virksomheder.

Hvis du er interesseret i en spændende karriere inden for illustration, kan en MA i Illustration være en god mulighed. Søg efter dit program nedenfor, og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.