Keystone logo

30 MA Programmer i Handelsstudier Internationale Business 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Handelsstudier
  • Internationale Business
Studieområde
  • Handelsstudier (30)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Handelsstudier Internationale Business

Dynamikken i ledende international business er mere komplekse i dag, end de var for blot få år siden. Ændring af regeringens politik, love og økonomiske faktorer, alle sammen med til at kræve ekstraordinære forretningssans. Af denne grund, en videregående uddannelse i marken leverer en stor forståelse for, hvordan verden forbinder gennem teknologi, strategi, finansiering, markedsføring, og strategi.

Hvad er en MA i International Business? Master of Arts (MA) forbereder eleverne til at styre internationale virksomheder baseret på de mest aktuelle processer og principper for eksportsalget, udenlandske virksomheder, handel kontrol, kulturelle begrænsninger og internationale business-politikker. Dette sikrer, at de studerende møde udfordringerne i den nuværende globale økonomi.Forberedelse til lederstillinger i multinationale selskaber giver erfaring og ekspertise i forvaltningen og direkte virksomheder i internationale miljøer med forskellige politiske, finansielle, økonomiske og reguleringssystemer.

International business studerende kommer fra steder i verden, hvilket gør læring fra peer oplever en fremragende metode til at få globale perspektiver. I virkeligheden, at kunne sætte pris på og arbejde med andre kulturer er nøglen til succes.

Omkostningerne varierer afhængigt af programmet, som gør længden af programmet. Afslutning af de fleste kurser inden for et til tre år er meget muligt. Studerende, der agter at forfølge denne grad bør dog forskning hvert program grundigt for at sikre, at det flugter med deres særlige karrieremål.

Studerende tjener en kandidatgrad i international business vinde de færdigheder forudsætning for at sikre ledende stillinger med top-rangerede, velrenommerede firmaer. Karriere omfatter Eksport og import Management, Ledelse Analyst, International Licensing, Forretning politik Consulting, Foreign Exchange Trading, og International Financial Analyst.

&nbsp

Selv om de studerende ikke er i stand til at deltage i campus-baserede klasser, kan de stadig tjene deres grad fra mange forskellige universiteter, gymnasier og institutioner fra overalt i verden. Mange tilbyde hele international business grad online, herunder hjælp til at finde specialiserede praktik i netop deres region. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.