Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 13 MA i International lov 2024

13 MA Programmer i International lov 2024

Oversigt

Efter at tjene en bachelorgrad, kan nogle elever beslutter at forfølge en kandidatgrad, såsom en Master of Arts. En MA tager normalt omkring et til to år for at tjene. Programmer kan fokusere på en række forskellige områder, såsom humaniora, filosofi, historie og meget mere. Der kan kræves en afhandling, forskning papir eller et projekt for nogle programmer, før graden tildeles.

Hvad er en MA i International Law? Uddannelsen kræver som regel studerende til at lære et eller flere fremmedsprog. Fokus for denne type program tendens til at være på forståelse arbejdet i erhvervslivet og organisationer, der fungerer internationalt. Dette MA ikke forberede eleverne til at udøve advokatvirksomhed. Kursusaktiviteter kan omfatte emner som politisk teori, globalt samfund og lovgivning, politiske udfordringer, internationale organisationer og mere. Selvom ikke nødvendigvis kræves en afhandling eller forskningsprojekt, kan der være en slags slutstenen papir, der skal skrives før eksamen.

Studerende, der vælger at studere international ret kan få en bedre forståelse af de færdigheder, internationale organisationer søger. Studerende kan også drage fordel ved at få en bredere verdenssyn gennem lære om andre kulturer og sprog.

Omkostningerne ved at tjene en Master of Arts varierer meget afhængigt af landet, institution og længden af ​​studiet. For at forstå alle de omkostninger, er studerende opfordres til grundigt forskning deres program af valg og kontakte optagelse kontor.

Kandidater med en MA i International Law kan være i stand til at finde arbejde i en lang række internationale organisationer og virksomheder. Mulige positioner kunne omfatte koordinator for Peace Corps, specialist i internationale forbindelser, specialist udenrigspolitik, international intelligens specialist og en række andre positioner. Studerende, der er interesseret i at forfølge en virksomhed karriere i et fremmed land, kan finde dette uddannelsen særligt nyttigt.

Der kan være online kurser til rådighed for internationale studerende, studerende på jagt efter fjernundervisning programmer og dem, der har brug for at arbejde, mens de studerer. For at lære mere, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Jura
  • International ret
  • International lov
Studieområde
  • Jura (13)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat