Keystone logo

2 MA Programmer i Investering 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Økonomi
 • Investering
Studieområde
 • Økonomi (2)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Investering

  Forfølger en MA i Hospitality Management kan være en stor karriere flytte for personer, der ønsker at fremme deres forståelse af de snørklede af den gæstfrihed industri. En uddannelse i Hospitality Management kan hjælpe dem videre udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at køre de store virksomheder eller iværksætterprojekter inden for branchen.

  Kommende studerende ofte spørge, hvad er en MA i Hospitality Management? En MA i Hospitality Management lærer eleverne ledelsesstrategier for en mangfoldig blanding af gæstfrihed virksomheder på regionalt og globalt plan. Andre dele af pensum kan omfatte brand management og gæsten oplevelse. Kandidater vil også lære systemer til at forske og udvikle nye egenskaber.

  Der er flere grunde studerende skal forfølge en MA i Hospitality Management. Om ikke andet, det presser dem til at lære nye færdigheder er nødvendige for at lykkes i branchen.En anden grund til at forfølge denne type grad er, at det udsætter kandidater til mange forskellige typer af virksomheder, og hvordan de kører, så eleverne kan lære bedste praksis fra hver. Desuden kan en MA i Hospitality Management give kandidater med flere muligheder for avancement.

  Omkostningerne ved en gæstfrihed grad kan variere afhængigt af institutionen og det land, hvor den er beliggende. Kommende studerende bør grundigt forskning deres muligheder og direkte kontakt til de skoler, som der er interesseret i at bekræfte alle programomkostninger.

  Kandidater har mulighed for at forfølge en række karriereveje på mange forskellige typer af virksomheder, herunder feriesteder, hoteller, kurbade, restauranter og krydstogtskibe. Alumnenetværket kandidater opnår fra deres programmer kan være yderst gavnligt, når de søger et job.

  &nbsp

  Der er mange muligheder for programmer, både indenlandske og i udlandet. Online klasser kan være den bedste pasform for nogle elever. Vores omfattende database er et nyttigt sted at starte din forskning til et program, der opfylder dine krav. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.