Keystone logo

6 MA Programmer i Sprog Japansk 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Sprog
 • Japansk
Studieområde
 • Sprog (6)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Sprog Japansk

  Efter afslutning af en bachelorgrad er det muligt at forfølge en mere dybdegående og skræddersyet studie i humaniora og kunst med et Master of Arts-program. MA er typisk betragtes som en terminal grad og forbereder dig til at være mere konkurrencedygtig på arbejdspladsen gennem både forskning og praktiske færdigheder.

  Hvad er en MA på japansk? Denne grad tilbyder omfattende instruktion i emner som anvendt lingvistik, japansk sprogpraksis og andet sprog erhvervelse. Du vil sandsynligvis gøre forskning på teoretisk lingvistik eller klassisk japansk. Nogle programmer opfordrer til at studere et andet sprog ud over japansk. Hvis du søger japansk nedsænkning, kan du studere i udlandet. De fleste grader kulminerer med en afhandling eller et forskningsprojekt baseret på et emne efter eget valg.

  Udførelse af en MA i japansk program udvikler typisk din evne til at forstå udenlandske kulturer. Studie af japansk kan også forbedre dine kognitive og resonerende færdigheder, som er nødvendige i alle aspekter af livet.

  Udgifterne til en MA i japansk afhænger af flere faktorer, såsom studieafgift ved institutionen, på fuld tid eller deltid indskrivning og studietid. Check med hvert program for at lære, der bedst opfylder dine behov.

  Hvilke karrieremuligheder er åbne for en kandidat med en MA på japansk? Der er muligheder for beskæftigelse med virksomheder. Mange virksomheder, der har udenlandske kontrakter, har brug for oversættere, personale- eller fabrikschefer og endda advokater, der kan tale et andet sprog. Akademiske forskere studerer sprogets oprindelse og de fælles sprog, som forskellige sprog deler. Du kan lære japansk på gymnasier eller gymnasier.

  Der er mange universiteter, der tilbyder en MA i japansk, både lokalt og globalt. Dem, der bor i landdistrikterne, kan vælge online kurser. Hvis du er interesseret, er det ikke nødvendigt at vente. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.