Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 133 MA i Kommunikation 2024

133 MA Programmer i Kommunikation 2024

Oversigt

Mange studerende beslutter at forfølge en kandidatgrad i kommunikation for at opnå et højere niveau af færdigheder i et konkurrencepræget område. Denne avancerede grad er forbundet med en overlegen dygtighed sæt af forskning og præsentation i virksomhedens kommunikation.

Hvad er en MA i kommunikation? En Master of Arts i Kommunikation er en postgraduat grad, der giver de studerende avanceret forskning, skrivning og præsentere færdigheder. Studerende vil typisk undersøge emner baseret på en bred vifte af kursus emner, der vil anvende sin faglige erfaring til deres karriere. Eleverne lærer de bedste metoder til at indsamle data og præsentere de gældende resultater skriftligt og i offentlige taler. Den uddannelse studerende får i færd med at tjene denne grad readies dem til en række forskellige positioner forretningsforbindelser.

Såsom strategi, organisatorisk adfærd, og informationsteknologier tilbyde flere områder af koncentration afhængig en studerendes karriere interesser. Gennem forskning, tilrettelæggelse af materiale og præsentation af resultater, der bruger metoder, der er skræddersyet mod kurset emne og relaterede karriere bane, eleverne udvikle ekspertise, der placerer dem i de øverste rækker af deres jævnaldrende i de forretningsmæssige kommunikation felter.

Den tid det tager at fuldføre kursusaktiviteter i retning af denne avancerede grad varierer baseret på de forskellige krav i de enkelte programmer, og som et resultat af omkostningerne varierer på tværs af institutionerne. Kommende studerende bør tjekke med hver institution for at få et klart billede af omkostningerne i tid og undervisning der kræves for at gennemføre programmet.

Den viden og erfaring er relevant for en bred vifte af ledelsesmæssige kommunikation områder, såsom markedsføring, public relations, og organisatoriske kommunikation. Eleverne bruger deres grader til at indtaste public relations for virksomheder, bliver den offentlige talsmand for organisationen. De kan skrive eller nuværende svar på forespørgsler, besvare medier spørgsmål bor eller håndværk information udgivelser. Afsætningsmulighederne også bruge kommunikationsevner; studerende bruger deres forskning og præsentationsteknik at oprette meddelelser. Kommunikere budskaber er behov for effektivt i stillinger i organisationer, så godt.

&nbsp

Kommende studerende kan finde den rigtige institution til at forfølge deres grad ved at søge i vores omfattende database af skolerne og sammenligne kurser, placering og koste at deres behov og karrieremål.Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (133)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat