Keystone logo

10 MA Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Kommunikationsledelse 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
  • Kommunikationsledelse
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Kommunikationsledelse

En MA, eller Master of Arts, er graden tildeles typisk studerende, der har gennemført et eller to års arbejde med fokus på et eller to områder af speciale. Disse grader er ofte brugt til at få adgang til yderligere skolegang eller som en vej træder i lukrative stillinger. De fleste kandidatuddannelser kan kun indtastes af dem, der opfylder visse forudsætninger.

Hvad er en MA i Communication Management? Disse programmer ofte fokuserer på at give de studerende hands-on muligheder for at løse de udfordringer, som ledere i moderne kommunikation organisationer. Kurser kan dække emner som public relations; forretning, events og teamledelse; marketing principper; kunderelationer; og principper for uddelegering og samarbejde. Eleverne bliver undervist de ins og outs af forvaltning med fokus på kommunikation industrien.

I løbet af dette program, de studerende får adgang til erfarne lærere og ledere på området.Den kommunikation industrien har brug for ledere med en fuldstændig forståelse af principperne for ledelse og lederskab. Studerende i dette program udvikle de færdigheder og kundskaber er nødvendige for at udfylde lederstillinger.

Omkostningerne i forbindelse med deltagelse i dette program kan variere meget fra den ene skole til den anden. For at få specifikke oplysninger om undervisning, bog gebyrer, bolig og dermed forbundne omkostninger, dem, der er interesseret i programmet skal kontakte skolerne individuelt.

Der er mange jobmuligheder for dem, der afslutter en uddannelse i kommunikation ledelse. Positioner kan findes med banker, virksomheder, regeringer, tænketanke og PR-bureauer. Som verdens vender mere og mere i retning af en digital udveksling af erhvervslivet, vil positioner fortsætte med at åbne op i e-handel felt. Job titler omfatter kommunikation manager, mediator, non-profit manager, recruiter og konsulent blandt andre.

Hvis du er interesseret i at deltage i denne type program, søge efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.