Keystone logo

77 MA Programmer i Humaniora Kompositionsstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Kompositionsstudier
Studieområde
  • Humaniora (77)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Humaniora Kompositionsstudier

For studerende, der ønsker at gå det næste skridt efter at have erhvervet en bachelorgrad, kan en MA eller Master of Arts grad være det perfekte valg. Normalt bedst egnet til studier, der omfatter samfundsvidenskab, humaniora eller kunst, kan en MA anvendes i mange fagområder.

Hvad er en MA i Composition Studies? En MA i Composition Studies kan være specifikt fokuseret på kunsten at skabe skriftlige projekter. Dette kan omfatte intense studier af kreativ skrivning, professionel skrivning og dramatisk skrivning. Når du har gennemført et MA i Composition-program, kan du forvente at have en bred viden om, hvordan du skriver godt og bruger ord effektivt. Du kan studere grammatik såvel som mange forskellige aspekter af engelsk.

Kendskab til, hvordan man skriver kan gøre det lettere at kommunikere med andre, både personligt og professionelt. En bedre forståelse af retorik anvendt skriftligt kan hjælpe dig med at se problemer fra mere end én side. Kendskab til, hvordan man korrekt komponerer et nyt stykke kan hjælpe dig med at tænke på en mere organiseret måde og få projekter udført mere effektivt.

Udgifterne til en MA i Composition Studies kan variere afhængigt af flere faktorer. Nogle ting, der kan overvejes, når man ser på omkostningerne ved denne grad er, hvor kurserne tages, og hvilke forudsætninger der skal opfyldes.

At have en MA i Composition Studies kan åbne op for en bred vifte af karrieremuligheder. Med denne grad kan du forvente at gøre noget, der kræver meget at skrive. Du kan arbejde som journalist for en avis eller et magasin eller blive en forfatter, der udgiver dine egne bøger. Du kan også udforske verden af ​​skuespil og screenwriting og arbejde for at oprette nye scripts til film samt andre produktioner. Mange af disse karriere kan være meget selvdrevne og kreative bestræbelser.

Når du tænker på at arbejde for en MA i Composition Studies, kan du overveje at tage klasser på et traditionelt universitet eller online. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.