Keystone logo

16 MA Programmer i Ledelsesstudier Kreativ industriledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Ledelsesstudier
 • Kreativ industriledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (16)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  MA Programmer i Ledelsesstudier Kreativ industriledelse

  At gennemføre en Master of Arts er en livslang drøm for mange studerende og fagfolk. Graden betyder en dedikation til og ekspertise inden for et givet felt. Det fører normalt også til en stigning i jobmulighederne. Mens en kandidatgrad ofte er en forudsætning for et ph.d.-program, kan en MA være tilstrækkelig til at starte en lang og vellykket faglig karriere.

  Hvad er en MA i Creative Industries Management? Ligesom de fleste kandidatuddannelser er denne grad rettet mod unge branchefolk med en vis erfaring på området. Det er meningen at udvide elevernes viden og give dem den unikke færdighedssæt, de skal have succes. Creative Industries Management er et tværsnit mellem forretning og kunst. Lærere tager kurser i erhvervslivet, politik og markeder, samtidig med at de tager mere kunstneriske klasser i skærmproduktion, skrivning og digitale medier.

  Studerende vælger at forfølge en MA i Creative Industries Management, når de ønsker at kombinere deres kunstneriske tilbøjeligheder med deres business savvy. Som i enhver sektor hjælper uddannelse og erfaring med fremskridt. Desuden kvalificerer kandidater til bedre muligheder.

  Udgifterne til en kandidatgrad varierer og afhænger af den udstedende institution. Studenten kan reducere omkostningerne med digitale materialer og online kurser. Derudover er nogle programmer kortere og mere omkostningseffektive.

  Globalisering kombineret med nye teknologier sikrer, at kandidater har en bred og varieret jobpulje ved afslutningen af ​​deres grad. Afhængigt af elevernes interesse og specialiseringer kan de oprette, styre eller strategisere forskellige typer indhold. Tidligere lærde finder arbejde inden for webdesign, promovering af musikindustrien, nyhedsmedier, digital publicering og social media strategi.

  Online klasser er tilgængelige internationalt for dem, der har brug for større adgang eller mere fleksible muligheder. Disse programmer er så grundige som traditionelle klasseværelser, og skemaet er ofte ikke så stift. For at lære mere, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.