Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 59 MA i Kristendomsstudier 2023

59 MA Programmer i Kristendomsstudier 2023

Oversigt

Masters of Arts grad er forfulgt af tusindvis af studerende rundt om i verden hvert år. Også kendt som en MA, denne kandidatgrad ofte tager omkring et til to år at gennemføre. De tilbydes i mange forskellige områder, herunder religion.

Så præcis, hvad der er en MA i kristne Studies? Denne grad omfatter undersøgelse af en af ​​verdens største religioner, som har milliarder af tilhængere rundt om i verden. Studerende kan studere kristen historie, teologi og filosofi, samt forskellene mellem de forskellige sekter og de forskellige kulturelle forskelle i kristendom i hele verden. Andre emner kan omfatte kristen litteratur og kunst, samt ministeriet uddannelse. Identifikation med en bestemt tro er ikke nødvendigvis påkrævet at forfølge en grad i kristendomskundskab.

En række fordele er til rådighed for dem med en grad i kristendomskundskab.Studerende vil sandsynligvis opleve, at en række færdigheder kan forbedres, herunder problemløsning, kritisk tænkning, kommunikation og lederevner. Herudover dem med en kandidatgrad, har en værdifuld fordel i deres søgen efter beskæftigelse.

Omkostningerne ved at tjene en MA i kristne Studies vil variere fra program til program. Eleverne skal nøje forskning de institutioner, hvor de er interesseret, så de kan skabe en finansieringsplan for deres studier.

En række forskellige karrierer kan forfølges ved kandidater af en MA-program i kristendomskundskab. Mange studerende vælger at blive ministre eller feltpræster deres respektive trosretninger, der arbejder i kirker, velgørende organisationer og andre nonprofit religiøse organisationer. Andre finder arbejde i rådgivning eller ministerium på hospitaler, lufthavne, eller endda militæret. De, der ikke ønsker at forfølge en karriere i ministeriet kan blive historikere, forfattere, analytikere, aktivister eller rådgivere.

Hvis du gerne vil tjene en MA i kristne Studies, start nu. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Teologi
  • Kristendomsstudier
Studieområde
  • Humaniora (59)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat