Keystone logo

142 MA Programmer i Samfundsvidenskab Kulturstudier 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Samfundsvidenskab
  • Kulturstudier
Studieområde
  • Samfundsvidenskab (142)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Samfundsvidenskab Kulturstudier

En kunstmester kan optjenes på en række områder inden for kunst, videnskab og humaniora. Disse programmer varierer meget i den tid, det tager at afslutte, selvom de fleste studerende er i stand til at afslutte om tre år eller mindre.

Hvad er en MA i kulturstudier? Disse programmer tjener primært studerende interesseret i bestemte kulturer og deres fortid og nuværende udvikling. Klasser dækker en række emner og kan omfatte sprogstudier, forskningsmetoder og litterær analyse. Nogle kurser kan fokusere på en bestemt kultur historie og traditioner, mens andre kan se nærmere på nuværende sproglige, statslige og økonomiske spørgsmål. Klasser kan også dykke ind i en kulturs vigtige kunstneriske medier, herunder litteratur, musik, teater og biograf.

Kulturstudier kan hjælpe eleverne med at udvikle færdigheder, som er vigtige både på arbejdspladsen og ude i den virkelige verden. Disse færdigheder kan omfatte interkulturel kommunikation, geopolitisk bevidsthed, sprogforståelse og mange andre nyttige træk.

Hvad man kan betale for et MA-program afhænger af en række faktorer, såsom fokus på graden og placeringen af ​​universitetet. Kontakt admissionsafdelingen er en god måde at samle disse oplysninger på.

På karrierefronten er der en række muligheder for studerende, der tjener en MA i kulturstudier. Mange virksomheder ser ud til at ansætte personer med denne uddannelsesmæssige baggrund for at fungere som programdirektører og i forskning og udvikling. Kandidater med et sprogfokus kan søge arbejde internationalt som assistent marketing direktører og assistent kommunikationsdirektører. Der kan også være muligheder for lærere på alle uddannelsesniveauer, såvel som stillinger på museer og i forskellige skriftlige evner.

At tjene denne kandidatgrad er et godt skridt for alle interesserede i at lære om og arbejde inden for unikke kulturer. For at få flere oplysninger, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.