Keystone logo

35 MA Programmer i Uddannelse Undervisning Læreruddannelse 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Uddannelse
  • Undervisning
  • Læreruddannelse
Studieområde
  • Uddannelse (35)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Uddannelse Undervisning Læreruddannelse

Mange studerende beslutter at gå i postgraduate programmer efter at have opnået deres bachelorgrader. En person, der forfølge postgraduate uddannelse, vil begynde med at tjene en Master of Arts (MA). Derefter kan eleverne fortsætte med ph.d.-studier eller beslutte at komme ind i arbejdsstyrken. Karrieremuligheder forbedres ofte med en kandidatgrad.

Hvad er en MA i læreruddannelse? Denne kandidatuddannelse er beregnet til at fremme uddannelsen af ​​personer, der har begge bacheloruddannelser og erfaring med at undervise i et klasseværelse. Med henblik på videre faglig udvikling fokuserer kurset på uddannelsesforskning og læseplanteori og -politik. Andre kurser varierer afhængigt af hvilken specialisering en studerende vælger. Nogle eksempler er tidlig barndom, videnskabsuddannelse, matematik og lærere i industrien.

Uddannere, der forfølger en kandidatuddannelse i læreruddannelsen, forbedrer ofte deres viden om uddannelsesteknologi og lærer nye teknikker til at motivere studerende. Kandidater vil normalt forbedre deres tidsledelse og organisatoriske færdigheder, som kan være nyttige i alle aspekter af livet.

Det college eller universitet, som en studerende vælger at deltage i, såvel som dens placering, faktorer i, hvor meget en kandidatgrad koster. Studerende kan også overveje længden af ​​programmet og om de kvalificerer sig til stipendier eller stipendier.

Folk, der uddannes med en Master of Arts i Læreruddannelse, underviser ofte på elementær, sekundær eller post-sekundær niveau. Med denne postgraduate grad, kan lærere være i stand til at få kampagner til højere klasse niveauer eller til karriere som akademisk direktør eller college professor. Andre muligheder omfatter arbejde som skoleleder, rektor eller dekan. Nogle kandidater kan endda blive uddannelsesmæssige koordinatorer til zoologiske haver, museer eller andre populære udflugter.

Mens nogle vælger at opnå deres læreruddannelser gradvist, søger mange efter online kurser, der giver dem fleksibilitet til at fortsætte med at undervise, mens de arbejder på deres egne uddannelser. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.