Keystone logo

2 MA Programmer i Ledelsesstudier Ledelse i Polen for 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Polen
 • Ledelsesstudier
 • Ledelse
Studieområde
 • Ledelsesstudier (2)
  • Tilbage til hovedkategori
  Placeringer
  Find flere lokationer
  Grad type
  Varighed
  Studietempo
  Sprog
  Sprog
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  Popular education type

  MA Programmer i Ledelsesstudier Ledelse

  Efter cirka to års specialiseret kursusaktiviteter i et udvalgt område, er studerende tildelt en MA eller kandidatgrad. Dette er ofte opnået efter at udfylde en bacheloruddannelse i samme eller lignende fagområde.

  Hvad er en MA i Management i Polen? Uddannelsen giver den studerende en bred og dybdegående undervisning i ledelse. Eleverne begynder normalt ved at tage klasser i regnskab, finans, human resource, driftsstyring, og andre kurser, og kan vælge et område af specialisering. De, der har arbejdet i et vist antal år i en virksomhed kan vælge et andet spor, der er rettet mod fagfolk og omhandler emner som medarbejdermotivation, arbejdspladsen sikkerhed, business jura og etik, og internationale forretningsmæssige principper.

  Fordelen ved en MA i Management er, at det størkner forretningen, finansielle og forvaltning viden og gør det muligt kandidater til at blive dygtige til at håndtere ledelsesteori og praktiske forretningsmæssige situationer.

  Ikke alle programmer er de samme, og sådanne faktorer som skolens beliggenhed, tilgængelig online kurser, populariteten af ​​programmet, bl.a. påvirke prisen på hvert program. Studerende kan ansøge om finansiel støtte, såsom stipendier og tilskud eller at arbejde studie. En række elever forfølge en karriere, mens du arbejder hen imod grad på deltid.

  De, der fuldføre en MA i Management kan komme ind i en verden af ​​arbejdet på et højere niveau med en generøs løn i en ledende stilling. Næsten alle mellemstore og store mellemstore virksomheder kræver kvalificeret ledelse, og denne grad giver kandidater en klar fordel i virksomhedernes verden.Kandidater kan også blive iværksættere og starte deres egne virksomheder eller arbejde på et konsulentfirma og tjene som rådgivere for virksomheder.

  Det program, der er rigtige for dig venter. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.