Keystone logo

86 MA Programmer i Ledelsesstudier Lederskab 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Ledelsesstudier
  • Lederskab
Studieområde
  • Ledelsesstudier (86)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Ledelsesstudier Lederskab

Integration af forskning og viden fra kommunikation, samfundsvidenskab, kunst og humaniora giver de studerende med en avanceret grad nyttigt for ledere i forskellige typer af organisationer. Udvikling af effektive strategier skabe vision er nødvendig for at være en effektiv leder.

Hvad er en MA i Leadership? Master of Arts (MA) grad etablerer kreativ innovation gennem dynamiske tilgange til ledelse og læring. Det tilbyder en unik fleksibilitet ved at fokusere på at bringe praksis og teori sammen for at møde professionelle og faglige mål. Desuden tværfaglige det giver fokus centreret om at udstyre borgerne med de nødvendige færdigheder, der er nødvendige for deres erhverv, samfund og personlige liv.

Fordelene omfatter forberedes til at være ledere i den aktuelle hurtigt skiftende multikulturel verden ved at modellere processen med lederudvikling.Integrering omfattende kursus indhold til strategisk og individuel udvikling fremhæver stærke etik og centrale organisatoriske færdigheder.

Omkostningerne ved kandidatuddannelsen basen varierer meget, så de studerende opfordres til at forske i dem, der mest direkte linje med deres karriere og uddannelsesmæssige mål. Nogle institutioner deltager i undervisningen besparelser muligheder.

Denne studieordning kvalificerer de studerende til lederposter i mentorordninger, uddannelse, erhvervsliv, og rådgivning. Især mange gevinst beskæftigelse efter endt uddannelse som ledere, administratorer, trænere, instruktører og konsulenter i for-profit og non-profit-sektoren.

Videregående uddannelse programmer er tilgængelige på campus og online. Online-programmer er tilgængelige for internationale studerende uanset deres bestemt sted, forudsat at de har adgang til internettet.Mangfoldigheden af ​​de studerende giver eksponering for utallige problemer og løsninger, samt unikke og udfordrende måder at udvide deres repertoire af viden og færdigheder. Den MA Programmet giver de studerende til at lære lederskab teori og bedste praksis, mens de reflekterer over deres antagelser, overbevisninger og evner, der kræves for at forme sig i ledere i fremtiden.

Studerende, der ønsker at forfølge en grad i ledelse bør undersøge muligheder og beslutte på et program, der udfordrer dem til at udvikle og inspirere deres stil at være en ændring-maker på arbejdspladsen, samfundet og verden. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.