Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 50 MA i Lingvistik 2023

50 MA Programmer i Lingvistik 2023

Oversigt

For studerende, der ønsker at fremme deres uddannelse efter eksamen fra en skole eller et universitet, opnåelse en MA (Master of Arts) grad er en farbar vej. For dem, der søger en alsidig stor, lingvistik tilbyder mange unikke karrieremuligheder.

Hvad er en MA i Lingvistik? Lingvistik kan omfatte undersøgelsen af særlige sprog, der sammenligner sprog, sprogtilegnelse, kommunikation, teori og kognition. Eleverne kan vælge at fokusere på beskrivelsen af sproglige eller sproglige teorier. Undersøgelse af sproglig variation og sprogforandring tager en dybdegående kig på fonologi, morfologi, syntaks og semantik. Sprogvidenskab kan også fremhæve flere praktiske elementer i sproget, såsom oversættelse og tekstanalyse for dem, der ønsker en karriere inden for kommunikation.

En MA i Lingvistik kan føre til mange interessante karrierer.Flere af disse positioner er i stor efterspørgsel, så få et job efter at have fået en kandidatgrad er ikke nær så svært som det er for nogle elever. En MA kan bane vejen for flere karrierer, forskningsmuligheder og ph.d.-uddannelser.

Fordi omkostningerne varierer mellem forskellige institutioner i forskellige lande, skal studerende, der ønsker en MA i Lingvistik undersøge konkrete skoler, der tilbyder dette program for at få oplysninger om prisoplysninger.

De, der har erhvervet en MA i Lingvistik kan anvende deres læring i mange karriere felter. Under grundigt studerede sprogtilegnelse, sprogforskere er særligt kvalificerede til at undervise sprog. De kan enten undervise i engelsk som andet sprog eller undervise et fremmedsprog. Arbejde i computer industrien kan give lingvister en chance for at bedre computer-medieret sprogindlæring.Sprog dokumentation og konservering er en anden stor mulighed, samt oversætte i miljøer såsom retssale og offentlige hospitaler. Verbal flersprogede færdigheder giver lingvister en fordel i positioner for redigering, udgivelse, og skrivning.

&nbsp

Online-kurser giver mulighed for dem med travle hverdag til at fortsætte deres uddannelse uden at ofre akademisk stringens. Hvis du overvejer at gå ind i en MA-program, se gennem vores database for at finde institutioner, der passer dig bedst. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.

Læs mere

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Lingvistik
Studieområde
  • Humaniora (50)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat