Keystone logo

104 MA Programmer i Humaniora Litteratur 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Humaniora
  • Litteratur
Studieområde
  • Humaniora (104)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Humaniora Litteratur

Mange karrierer bliver mere og mere konkurrencepræget og kræver postgraduate uddannelse for at få en fordel i forhold til kandidater. For dem, der søger at fremme deres uddannelse inden for engelsk, kan en MA i Litteratur være lige billetten for at gå videre i en karriere eller vise vejen til en ph.d..

Hvad er en MA i Litteratur? De, der går gennem en kandidatuddannelse i litteraturen undersøgelse tekster fra forskellige tidsperioder, herunder renæssancen, det 19. århundrede, og det 20. og 21. århundrede. Eleverne lærer om de sociale og kulturelle kontekster litteratur og opnå forbedrede færdigheder i kritisk analyse, kommunikation og forskning. Afhængigt af programmet, kan folk studere litteratur fra flere lande eller fokusere på prosa på et bestemt sprog. Skrifter kan være alt fra poesi og teater stykker til romaner og noveller.Normalt en mester kræver et forskningsprojekt eller skriftlig afhandling til at forbedre skrive evne.

En MA i Litteratur giver folk nyttige færdigheder, som kan anvendes i alle samfundslag. Kritisk læsning og fortolkning af en tekst, skriver overbevisende til at begrunde et argument, og tænkning gennem ideer med kreativitet og indsigt ikke blot udvider en intellektuel horisont, men giver redskaber til at udføre mange almindelige opgaver i forskellige situationer og karriere.

Institutioner verden tilbyder programmer, der varierer meget i pris. For at få nøjagtige oplysninger prissætning, bør perspektiv studerende forskning og kontakte skolen efter eget valg.

En MA i Litteratur giver folk med de nødvendige færdigheder til at undervise på gymnasiet, forfølge en karriere i skrivning og redigering, eller få job i udgivelse eller public relations.En litteratur grad generelt fungerer som en bred base for mange forskellige karrierer i stedet for at forberede de studerende til et bestemt fag. Mange job kræver gode kommunikationsevner både i skrift og tale. Således kan en litteratur MA føre til alt fra kunst direktør i et forlag til kommunikation guru på et statsligt organ.

&nbsp

Hvis du er interesseret i at erhverve en MA i Litteratur, gennemse vores database for at finde et program, der tilbyder kurser og fokuserer du ønsker. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.