Keystone logo

9 MA Programmer i Transport og Logistik Logistik 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Transport og Logistik
  • Logistik
Studieområde
  • Transport og Logistik (9)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular education type

MA Programmer i Transport og Logistik Logistik

Master of Arts grader er fokuseret på at give de studerende en uddannelse inden for humaniora, som engelsk, filosofi og kommunikation samt relaterede emner som sygepleje, museum, undersøgelser og samfundsvidenskab. Optjening dette niveau af kandidatgrad involverer forskning eller færdiggørelsen af ​​kurser og eksamener, undertiden en kombination af de to.

Du kan spørge sig selv, hvad der er en MA i Logistics? Dette er en mester 's grad, der udvikler eleverne ' evne til at tænke kritisk om business logistik. På grund af udvidelse af globale handelsaftaler, der er eksperter nødvendige for at planlægge og styre transport logistik. Personer, der er indskrevet ofte studere forsyningskæder, logistisk forvaltning, international indkøb, forskning metode, strategisk ledelse, ledelse og personlig udvikling. Lærde kan have mulighed for at lytte til gæstetalere og samarbejde med partnere i erhvervslivet og industrien.

Erhvervelse en MA i Logistik kan være gavnlig for elever på flere måder. Ikke alene kan det give de studerende mulighed for at opnå ekspertise i planlægning, koordinering og systematisering, det kan også føre til forbedrede muligheder for avancement med forhøjet potentiale løn.

Mange globale universiteter tilbyder kandidatuddannelser 's uddannelser i dette fagområde, og på grund af varierende længder af kursusaktiviteter og leveringsmetoder, omkostninger varierer meget. Det ville være klogt at kontakte kollegiet, du er interesseret i at deltage for at opnå en løbende undervisning og gebyr tidsplan.

Efter sin eksamen med en MA i Logistics, kan du finde mange karrieremuligheder at vælge imellem. For eksempel, hvis dine studier med fokus på logistiske problemer i transportbranchen, kan du finde muligheder i jernbaner, fragt og rederier, serviceerhvervene, og produktion.På andre områder af erhvervslivet, du kan finde positioner som en finansiel analytiker, marketing manager, forskning analytiker eller specialist menneskelige ressourcer. Master 's grader kan udstyre kandidater med den viden til at udføre i top-tier lederstillinger.

Hvis du er klar til at tage din virksomhed karriere yderligere ved at tjene denne mester 's grad, tage det næste skridt. Fordi kursusaktiviteter tilbydes online, kan du studere på en international skole du vælger. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.