Keystone logo

107 MA Programmer i Markedsføring 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Markedsføring
Studieområde
  • Markedsføring (107)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Markedsføring

En Master of Arts (MA) er en avanceret grad, at mange studerende forfølge at få specialiserede kompetencer, som vil hjælpe dem på arbejdspladsen. Der er en række forskellige programmer, som de studerende kan vælge imellem. Det meste af tiden, vil du nødt til at ansøge om et program, der relaterer til din bachelor-grad.

Hvad er en MA i Marketing? Dette er en MA program for studerende, der har baggrund i studieområder såsom business, strategi, psykologi, sociologi, forskning, udsendelse, offentliggørelse, reklame, distribution, etik, service og andre emner. Målet med denne type program er at bygge videre på din viden om erhvervslivet. Du vil lære de vigtigste begreber i relation til markedsføring, herunder aktivering, effektivitet, segmentering, dominans, service, priser, brand management, detailhandel, og meget mere. Også, når du forfølge dette studium, kan du specialisere sig i et område, der vedrører dine karrieremål.Der er programmer for sociale medier, international markedsføring, reklame, salgsledelse, interaktiv markedsføring og meget mere.

Der er flere fordele ved at modtage en Master i Management. Det mest oplagte er avancement i din karriere. Hertil kommer, at mange kandidater oplever, at de klarer sig bedre på jobbet på grund af de værktøjer, de lærer, mens de er i skole.

Omkostningerne ved at gå i skole varierer afhængigt af programmet, du vælger. Potentielle studerende, der ønsker at vide mere om prisen bør forskning indlæggelser gebyrer det program, de er interesseret i at deltage.

Efter eksamen, vil du være kvalificeret til at arbejde i marketing job til forskellige virksomheder. Det er almindeligt for markedsføring gradienter til at arbejde i højt-level marketing positioner. Nogle endda gå videre til at blive direktører og Vice Presidents inden for deres virksomheder.

Hvis du er interesseret i at modtage din MA i Marketing, er det vigtigt at forske i forskellige programmer online. Når du finder en, der bedst opfylder dine behov, kan du ansøge. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.