Keystone logo

12 MA Programmer i Markedsføringsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • MA
 • Markedsføring
 • Markedsføring
 • Markedsføringsledelse
Studieområde
 • Markedsføring (12)
 • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

  MA Programmer i Markedsføringsledelse

  En Master of Arts i Marketing Management er for studerende, der ønsker at tage deres formelle uddannelse ud over en bachelor-grad. Denne avancerede studieforløb er baseret inden for humaniora og samfundsvidenskab, og giver de studerende et godt afrundet postgraduate uddannelse.

  Hvad er en MA i Marketing Management? Når du indtaster denne type program, vil du lære teorien om marketing management, og du vil også få mulighed for at anvende din nyvundne viden i praktiske situationer. Mange programmer omfatter mulighed for at mødes med ledere i erhvervslivet. Dine undersøgelser kan omfatte kurser i branding, markedsføring forskning og kommunikation, forretningsstrategier, digitale kampagner og forbrugerisme. Ud over at studere centrale forretningskoncepter, vil du udvikle et fokusområde ved at vælge valgfag og arbejder på en afhandling.

  Som kandidat i en MA i Marketing Management program, vil du være velbevandret i de nyeste teorier og praksis marketingfolk. Du vil lære at løse komplekse problemer, træffe beslutninger og anvende strategisk analyse til din fordel. Dine karrieremuligheder vil udvide på grund af din øgede forretningssans, og du vil blive positioneret til at blive førende i mange forskellige brancher.

  Kontakt de enkelte skoler at lære, hvad de opkræver for undervisning og gebyrer. Omkostningerne ved at få en kandidatgrad varierer fra land til land og skole til skole. Investeringen, du foretager i din uddannelse, når du tjene en videregående uddannelse kan betale sig med et højere potentiale for indtjening.

  Når du opgradere med en Master of Arts i Marketing Management, vil du være forberedt på en karriere inden for alle typer af virksomheder.Virksomheder af enhver størrelse ansætte markedsføring, så du vil være i efterspørgslen, om du søger at arbejde for regeringen, en nonprofit eller en stor multinational virksomhed. På baggrund af din uddannelse, kan du finde dig selv en leder i salg, markedsføring eller branding.

  Optjening en kandidatgrad i marketing begynder ved at identificere skoler og kurser, der interesserer dig. Søg efter din program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende form.