Keystone logo

10 MA Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Markedsføringskommunikation 2024

Filtre

Filtre

  • MA
  • Journalistik og massekommunikation
  • Kommunikation
  • Markedsføringskommunikation
Studieområde
  • Journalistik og massekommunikation (10)
  • Tilbage til hovedkategori
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

MA Programmer i Journalistik og massekommunikation Kommunikation Markedsføringskommunikation

En Master of Arts (MA) grad er en postgraduat grad rodfæstet i humaniora. Det trækker på koncentrationer som filosofi, kunst, videnskab og samfundsvidenskab. Den gælder denne viden til et bestemt fagområde, område af faglig undersøgelse eller tværfagligt område.

Hvad er en MA i Marketing Communication? Det er en grad, der kombinerer globale mediestrategier med fokus på kommunikation, forbereder den studerende til at deltage i en række hurtige, dynamiske industrier over hele verden. Undersøgelse er ofte en sammensmeltning af erhvervslivet og medieteori projektbaseret arbejde i marken med. En MA grad bygger de færdigheder, der sætter den studerende til at skabe stærke og overbevisende budskaber til målgrupper. Et af målene med programmet er at producere kandidater, der kan formulere målbart effektive kommunikationskampagner i deres valgte områder.

En uddannelse i Marketing Communications giver de studerende analytiske og praktiske færdigheder til at bevæge sig i en bred vifte af cirkler. Der er muligheder for markedsføring ledere i den offentlige, private og ikke-for-profit sektorer. Marketing kampagner kan være rettet mod produkter, eller de kan målrette tjenester eller hele industrier.

Omkostningerne til at få en MA i Marketing Communication varierer afhængigt af den valgte universitet og længden af tid i skolen. Den bedste måde at få en generel idé om, hvor meget du vil bruge på din videregående uddannelse er ved at kontakte det universitet, du ønsker at deltage.

En MA i Marketing Kommunikation kan være et værdifuldt pædagogisk redskab i mange områder. Der er karrieremuligheder i reklamer, forlagsvirksomhed, bank, forsikring, film, detailhandel, uddannelse og sundhed industrien, blandt andre.Som industrier flytter, nye strategier for markedsføring er nødvendig for at både uddanne og overtale en voksende og forskelligartet publikum. Ofte internationale virksomheder har brug for ekspert analyse med henblik på at udvide til nye markeder. En MA kan give et solidt grundlag for denne type forskning, sammen med de færdigheder til at skabe en potent og vellykket markedsføring planen, og omsætte det til praksis.

Hvis du er klar til at fremme dine faglige færdigheder med en MA i Marketing Communications, er der ingen bedre tid end nu. Vores omfattende database byder på mange internationale muligheder for at studere. Søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte optagelse kontor på skolen efter eget valg ved at udfylde den ledende formular.